S Air Berlin levně do celého světa

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, únor, amerika, usa, mexico, air berlin

Sponzorované odkazy:

S Air Berlin levně do celého světa

Žijete v domnění, že lze levné letenky získat pouze od nízkonákladových dopravců, kteří vám, na úkor pohodlí a spolehlivosti, nabídnou velmi levné letenky často okolo pár set korun? Pravdou je, že je nízkonákladová letecká doprava zdaleka tou nejvýhodnější, nicméně vzhledem k faktu, že udávají jasné ceny na trhu, kterých si je konkurence patřičně vědoma, nezbude ji, než také slevit ze svých nároků a jít s cenou rapidně dolů. Dnes tedy můžete létat do celého světa i se společnostmi jako je KLM, Lufthansa nebo třeba Air Berlin.

Aerolinie Air Berlin není na trhu žádným nováčkem, ba naopak se jedná o velmi známou a roky úspěšnou leteckou společnost, která má letitou historii a velmi dobré reference. Když se řekne Air Berlin, většina lidí si vybaví komfort, spolehlivost, destinace po celém světě a skvělý servis, který podporuje jméno firmy. Létáte rádi trochu na úrovni, ale nechcete za letenky platit tisíce korun? Pak vás jistě velmi potěší, že se právě s Air Berlin můžete podívat do celého světa, a to za senzační ceny.

Autor: William WarbyAutor: William Warby

New York za 8 083 Kč

New York beze sporu patří k těm nejoblíbenějším americkým městům a nejpopulárnějším metropolím vůbec. Téměř každý turista chce poznat krásy města New York, které je natolik odlišné od všech ostatních. New York, díky jeho nekonečným mrakodrapům a nevšedním stavbám modelní doby nabízí zcela charakteristické obrysy velkoměsta, které poznáte i z fotografií nebo plakátů. A že letenky do New Yorku neseženete pod 10 000 korun? Se společností Air Berlin nyní do velkoměsta zavítáte již za senzačních 8 083 Kč, což je cena, kterou nelze odmítnout.

Mexiko – Cancún za 9 990 Kč

Zima je v České republice obvykle velmi dlouhá, vleklá a únavná a zdaleka netrvá jen několik měsíců, jako by tomu u ročního období mělo být. Česká zima je zkrátka tak trochu nekonečná a proto není divu, že už máte chuť se ohřát, opálit se a načerpat trochu té energie ze sluníčka. Ideální volbou je rozhodně zahraniční dovolená, kterou můžete pořídit i za velmi příjemné ceny, na které nebudete vydělávat celý rok. V oblíbeném středomoří si nyní nezaplavete a teploty jsou jarní, nicméně ve Střední Amerika vám bude skvěle. Co říkáte například na překrásné a temperamentní Mexico? Vydejte se do letoviska Cancún na luxusní dovolenou, a to již od 9 990 korun za letenky.

Autor: dronepicrAutor: dronepicr

Článek S Air Berlin levně do celého světa byl publikován 23. února 2016 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...