Last minute únor

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, únor, last minute

Sponzorované odkazy:

Last minute únor

Únor je tím zimním měsícem, kdy už máte pocit, že se zima neuvěřitelně vleče a snad ani nikdy neskončí. Vánoce jsou dávno pryč, Velikonoce v nedohlednu, jak se tedy ve studené únorové dny a noci zabavit? Vydejte se na krásnou zahraniční dovolenou, kde si užijete nejenom spoustu toho odpočinku, ale také poznáte nové kultury, ochutnáte výborná jídla a užijete si spoustu zábavy. I v únoru seženete spoustu atraktivních last minute letenek, tak neváhejte a cestujte za pár korun.

Bali za 11 310 Kč

Když se řekne exotická dovolená, překrásný ostrov Bali jednoduše nemůže chybět. Jedná se o místo, kde máte najednou pocit, jako by se zastavil veškerý čas, lidé jsou neuvěřitelně mírumilovní, prostředí jako z pohlednic, oceán vlahý a průzračný tak, že vidíte až na dno a flóra takovou, kterou v našich končinách rozhodně nespatříte. Využijte akčních letenek letecké společnosti China Eastern a vypravte se na překrásný exotický ostrov Bali již za neuvěřitelných 11 310 korun, a to včetně zpátečních letenek a veškerých letištních poplatků.

Autor: Nick HarrisAutor: Nick Harris

Dubaj za 3 590 Kč

Žijete v domnění, že levné letenky seženete pouze od nízkonákladových leteckých společností, které vás dopraví tak maximálně do Paříže, Londýna nebo Bruselu? Pak jste na omylu, neboť akční letenky za směšné ceny nabízejí aerolinky z celého světa. Jednou z nich je například společnost Condor, díky které se můžete ohřát a užít si trochu toho luxusu v překrásné Dubaji. Ceny letenek jsou v únoru za bezkonkurenčních 3 590 korun. Tak na co ještě čekáte?

Kuala Lumpur za 12 549 Kč

Dovolená, to není jen polehávání na pláži a nic nedělání. Skvěle odpočinout si můžete i v případě, kdy pobyt příhodně spojíte s cestováním po celé zemi nebo městě a s poznáváním místních měst a zvyklostí. Rádi byste se po dlouhé zimě ohřáli, načerpali energii a zároveň si prohlédli světovou metropoli? Pak nečekejte na výhodnější nabídku a pořiďte si letenky od letecké společnosti Royal Jordanian, která vás v únoru dopraví do dech beroucího Kuala Lumpur již za skvělých 12 549 korun.

Toronto za 9 060 Kč

V případě, že naopak velmi milujete zimu a chcete si ji letošní rok ještě co nejvíce užít, jistě vás velmi potěší exkluzivní nabídka letecké společnosti Icelandair, která v únoru poskytuje letenky za neuvěřitelných 9 060 korun, a to až do kanadského Toronta. Toronto je nyní stále zavalené sněhem a mrazem, takže nezapomeňte teplé oblečení, brusle a hurá do Ameriky.

Článek Last minute únor byl publikován 19. února 2016 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...