Nízkonákladové letenky opět v akci - létejte od 846 Kč

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, leden, únor, zima, nízkonákladové letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Nízkonákladové letenky opět v akci - létejte od 846 Kč

Nízkonákladová doprava se do povědomí českých lidí dostala před několika lety, kdy začala doslova bořit veškeré mýty a tabu. Do té doby bylo cestování letadly spíše pro movitější občany anebo pro ty, co na leteckou dovolenou opravdu poctivě a dlouho šetřili. Díky nízkonákladovým leteckým společnostem jako je EasyJet, Ryanair, Wizzair, Student Agency a podobně se najednou lidé mohli podívat do překrásných evropských měst a přímořských letovisek za téměř směšné ceny. A že nízkonákladové dopravě zdaleka neodzvonilo dokazují následující nabídky letenek, díky kterým můžete cestovat po celý rok za „pár stovek“.

Ryanair – Anglie – Londýn – 846 Kč

Kdo nebyl v jednom z překrásných evropských měst jako jsou Paříž, Berlín, Vídeň, Řím nebo Londýn a Stockholm, jako by snad ani nebyl. Evropské metropole jsou krásné a přesto diametrálně odlišné, proto rozhodně stojí za podívanou a procestování. Pakliže jste například neměli tu čest vypravit se do Londýna, nyní máte jedinečnou příležitost, a to jedině s letenkami od nízkonákladové společnosti Ryanair. Za senzačních 846 korun poznáte Big Ben a parlament, projdete se po Tower bridge, uvidíme královský palác a jistě si také nakoupíte na vyhlášené Oxford street.

Autor: Fred BigioAutor: Fred Bigio

Ryanair – Španělsko – Valencie za 950 Kč

Španělsko je jednou z těch úžasných zemí, kde se vám bude líbit prakticky po celý rok. V letních měsících si užijete dokonalou dovolenou na plážích a v krásných hotelových komplexech či apartmánech na pobřeží, na jaře můžete poznávat krásy španělských měst jako je Barcelona, Madrid nebo Valencie a v zimě můžete zase cestovat na hory, kde si zalyžujete stejně dobře, jako například v italských Alpách nebo ve Švýcarsku. Pokud si chcete odpočinout již dnes, vydejte se do krásné Valencie, například na fotbalový zápas nebo prodloužený víkend, a to již od skvělých 950 korun. To vám nabízí pouze a jenom nízkonákladový dopravce Ryanair.

Easyjet – Řecké ostrovy – Korfu za 1 490 Kč

Pravdou je, že právě v zimních měsících bývají letenky do typických přímořských lokalit zdaleka nejlacinější a není se čemu divit. Touto dobou se krásně opálíte a vykoupete v moři nebo oceánu na míle daleko, bohužel ještě ne u Středozemního moře a v přilehlých oblastech. To ovšem neznamená, že si nemůžete udělat „výlet“ a nenavštívit například krásný řecký ostrov Korfu, kde je momentálně příjemné jarní počasí. V lehkém oblečení si projdete krásné město, poznáte místní památky, pochutnáte si na luxusním vínu a ještě lepších řeckých specialitách a jistě vás potěší také fakt, že zde bude naprosté minimum turistů. Na ostrov Korfu se letecky vydejte s aerolinkou EasyJet, a to za super cenu 1 490 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Nízkonákladové letenky opět v akci - létejte od 846 Kč byl publikován 12. února 2016 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...