Amerika již od 8 199 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, dovolená, zájezd, akční letenky, prosinec

Sponzorované odkazy:

Amerika již od 8 199 Kč

Cestování je oblíbenou činností lidí na celém světě. Poznávání nových končin milují mladí lidí, studenti, rodiny s dětmi, zamilované páry, ale také senioři nebo jednotlivci, kteří si cestováním ve své vlastní přítomnosti čistí myšlenky a mysl jakožto takovou. Někteří lidé jsou ohledně cestování absolutně nevybíraví a nejraději by procestovali celý svět, další se zaměřují pouze na jednotlivé kontinenty nebo určitou kulturu. Pokud patříte k těm, kteří doposud nepoznali kouzlo Ameriky anebo naopak Spojené státy již trochu znáte a chcete je prozkoumat detailněji, vydejte se ještě tento měsíc za poznáním na opačnou polokouli, neboť ceny letenek jsou senzačně nízké.

New York již za 8 199 korun

Když se řekne USA, každý si vybaví něco naprosto odlišného. Někdo si představí všechny ty akční hollywoodské trháky, jiní hamburger a hotdog, posledního okamžitě napadne baseball. Co ale znají, alespoň z televize a vyprávění naprosto všichni, je majestátní velkoměsto New York. Ten je se svými mrakodrapy, několika miliony obyvatel a spoustou historických pamětihodností hoden nejedné návštěvy. Ať už jste v New Yorku byli nebo ho navštívíte poprvé, využijte akčních letenek letecké společnosti Smartwings a zaleťte si na pravý New Yorský pokrm nebo zápas již za 8 199 korun.

Autor: Chris IsherwoodAutor: Chris Isherwood

Havaj za 11 788 korun

Amerika, to nejsou jenom Spojené státy americké, ale také spousta ostrovů, které jsou diametrálně odlišné od populárních amerických měst jako je New York nebo Chicago. Jedním z nich je kupříkladu překrásný ostrov Havaj, který je prototypem exotiky, průzračného oceánu a nekonečně dlouhých pláží. Toužíte-li po odpočinku a strávení příjemných chvil s přátelskými lidmi v nedotčené přírodě, pak se vydejte právě na Havaj. Letenky do hlavního města Honolulu vás nyní, s leteckou společností American Airlines vyjdou na skvělých 11 788 korun.

San Francisco za 11 999 korun

Za zmínku rozhodně stojí i Californie, který je, spolu s Floridou, nejspíš nejoblíbenějším americkým poloostrovem. Californie je plna překrásných přímořských měst, která jsou příjemným spojením velkoměsta se spoustou výškových budov, moderních nákupních center a skvělých restaurací, klubů a zároveň pláží, palem a stánků podél pláží. Jestli si někde odpočinete a zažijete bezstarostný život plný slunce a pohody, pak je to rozhodně v této oblasti. Vydejte se na týden nebo klidně na několik měsíců do krásného města San Francisco, kde během několika dní seženete práci, poměrně levné bydlení a také spoustu přátel. Život v Californii je zkrátka jiný, než u nás, což vás příjemně překvapí. Letenky do San Francisca nyní koupíte, od aerolinie American Airlines, za 11 999 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Amerika již od 8 199 Kč byl publikován 22. prosince 2015 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...