Listopadová exotika - kam na podzim?

Tagy:  létání, dovolená, cestování, listopad, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Listopadová exotika - kam na podzim?

Podzim je snad tím nejhorším obdobím v roce, které si většina lidí přeje rychle přečkat. Léto je za vámi a další v nedohlednu, Vánoce poměrně daleko a nějaký ten odpočinek potřebujete jako sůl. Můžete se vypravit na hory, kde si kromě relaxu užijete i sportování, co na podzim opravdu letí jsou eurovíkendy a pobyty v evropských velkoměstech, ale pokud chcete okusit moře, respektive oceán a povalovat se na vyhřáté pláži a nechat se hýčkat slunečními paprsky a all inclusive servisem, pak budete muset o kousek dál…

Za mořem, plážemi a sluníčkem se v listopadu rozhodně nevydávejte do typických evropských letovisek, kde je touto dobou také podzim a kromě procházek a poznávání tamních pamětihodností byste si toho moc neužili. Klasický letní servis vám však nabídnou exotické oblasti, kde je jednak teplo prakticky po celý rok a kde se navíc můžete schovat před nepřízní listopadových sychravých dní, které nejsou nijak příjemné a naopak na člověka působí poměrně depresivním dojmem. A kam se letošní podzim vydat? Exotické oblasti jsou sázkou na jistotu.

Kuba již za 14 090 Kč

Politická situace na Kubě nikdy nebyla, není a pravděpodobně nikdy nebude ideálně, co je zde ale naprosto úchvatné a dech beroucí, je příroda. Překrásné pláže omývané průzračným oceánem, neskutečné kokosové palmy, rostliny a zvířata, která jinde neuvidíte. To všechno jsou krásy Kuby, které můžete vidět na vlastní oči již za 24 090 korun, a to jedině s aerolinií KLM.

Autor: ukgardenphotosAutor: ukgardenphotos

Dominikánská republika již od 13 190 Kč

Jednou z naprosto typických a turisty velmi oblíbenou oblastí je samozřejmě Dominikánská republika, která v tomto výčtu nesmí chybět. Ostrovy jsou skvělé pro širokou sortu lidí, neboť si zde najde zalíbení jak ten, co chce pouze relaxovat na pláži a nebýt nikým rušen, tak nadšený potápěč a koneckonců také jedinec milující výlety a poznávání nové přírody. Dominikánská republika, to nejsou pouze pusté pláže, proto je prakticky nemožné, abyste z dovolené byli zklamaní. Cena letenky do Dominikánské republiky je se společností Lufthansa 13 190 korun.

Srí Lanka již za 11 640 Kč

Nespočet lidí se každý rok nemůže dočkat na exotickou dovolenou a následně se vypraví to proslulých Malediv. Maledivy jsou sice překrásné a opravdu jako malované, nicméně je zde možnost, že se již po jednom dni budete neuvěřitelně nudit. Pakliže chcete od dovolené, která nestojí pár tisíc, něco víc než jen moře a pláže, pak se vypravte na Srí Lanku. Ta vám odhalí své taje, historické artefakty, vodní říši a tropické pralesy, jež rozhodně stojí za návštěvu. Srí Lanku můžete objevovat již za skvělých 11 640 korun, a to s aerolinkou Oman air.

Autor: Paul SaadAutor: Paul Saad

Článek Listopadová exotika - kam na podzim? byl publikován 22. listopadu 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...