5 tipů na listopadové letenky

Tagy:  létání, dovolená, cestování, listopad, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

5 tipů na listopadové letenky

Na cestování je senzační, že se mu můžete věnovat prakticky po celý rok a je zcela na vás, kam se vypravíte. V letních měsících je přirozené navštěvovat evropská přímořská letoviska, v zimě zase oblasti, kde si skvěle zalyžujete, kterých je nespočet nejenom v Evropě, ale vlastně po celém světě. Co ale podniknout na podzim? Vypravit se můžete za Vánočními nákupy, podívat se po památkách nebo si odpočinout v exotické destinaci. Možností je spousta, tak neváhejte a létejte za skvělé ceny po celém světě.

Kanáry za 1 090 Kč

Velmi oblíbenou turistickou lokalitou jsou na podzim Kanárské ostrovy a důvod je naprosto jednoduchý. Právě zde jsou teploty velmi příjemné, užijete si skoro třicetistupňového moře a navíc můžete procestovat téměř celou oblast, kde se budete nacházet. Vzhledem k tomu, že je listopad pro cestování poměrně slabým obdobím, seženete letenky do oblasti Fuerteventura za senzačních 1 090 korun, a to jedině od aerolinky Ryanair.

Chicago za 10 444 Kč

Řekněte sami, jestli vás alespoň trochu nelákají Spojené státy americké, které jsou tak trochu snem snad každého Čecha. Vzhledem k tomu, že vás neustále obklopují americké filmy, seriály, pořady obecně, ale také časopisy a třeba jídlo, není divu, že byste Ameriku chtěli vidět na vlastní oči. Tento měsíc se vám sen o USA může snadno splnit, a to díky exkluzivním letenkám do Chicaga, které v listopadu letecká společnost KLM nabízí za senzačních 10 444 korun.

Autor: Bert KaufmannAutor: Bert Kaufmann

Thajsko za 8 368 Kč

Máte pocit, jako by letní dny byly pryč již neuvěřitelnou dobu a také jste si plně vědomi faktu, že jsou v nedohlednu? Pak byste možná měli popřemýšlet o exotické dovolené, kde se zahřejete, opálíte a ještě si odpočinete od každodenního stresu a nervozity. Ideální volbou v listopadu je například Thajsko, které je doslova rájem na zemi. Bangkok může být váš již za 8 368, pokud poletíte s aerolinií Oman Air.

Mexico za 7 590 Kč

Thajsko je neuvěřitelně krásné, nicméně ne každého Asie láká a možná právě vy patříte k těm cestovatelům, co mají rádi trochu toho napětí, temperament, horko a vynikající zahraniční kuchyni. Toho všeho a ještě více se rozhodně dočkáte v Mexiku, které je ideální oblastí pro vzrušující dovolenou po celý rok. Nicméně pouze v listopadu lze atraktivní Cancún navštívit již za úžasných 7 590 korun, a to s leteckou společností Eurowings.

Miláno za 899 Kč

Ještě nemáte ani jeden Vánoční dárek a začínáte být pomalu, ale jistě nervózní, že neseženete vše, co byste pro své blízké a přátele chtěli? Pak nastal nejvyšší čas vyrazit do impozantního Milána, které je Mekkou módy a obchodů obecně. Zde pořídíte vše a vaše rodina a všichni, které chcete na svátky potěšit, budou naprosto nadšeni. Do Milána se za cenu 899 korun vydejte s leteckým dopravcem Wizzair.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 5 tipů na listopadové letenky byl publikován 11. listopadu 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...