Létejte k našim sousedům, a to za hubičku

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Létejte k našim sousedům, a to za hubičku

Bydlet v samém středu Evropy je beze sporu více než výhodné a obzvláště v případě, jedná-li se o cestování. Turistika byla, je a bude vždy velmi populární a prakticky nikdy nemůže lidstvo omrzet. I kdybyste se cestováním živili nebo měli tolik peněz, že byste nevěděli co s nimi a byli tak prakticky stále na cestách, nikdy nepoznáte celý svět, a to je na cestování to krásné. Ovšem tento koníček nepatří k těm nejlacinějším, proto žije mnoho lidí v domnění, že se mu mohou věnovat jen sporadicky nebo dokonce vůbec. Pokud ale dokážete hledat a také natrefit na správné akce, můžete cestovat za hranice za opravdu směšné ceny. Nejenom, že koupíte letenky doslova za pár stovek, ale obdobné štěstí můžete mít i v případě ubytování. Čím blíže se destinace bude nacházet, tím budou samozřejmě letenky levnější. Za krásami okolních měst však nemusíte jezdit daleko nebo dokonce přes polovinu planety, krásně vám bude i u našich sousedů. Tak neváhejte a vydejte se do Rakouska, Německa nebo Slovenska.

Bratislava za 789 korun

Slováci jsou našemu státu rozhodně nejbližší, některé země a dokonce lidé v jiných končinách žijí stále v domnění, že jsme jedním státem a jedním národem, což svědčí o opravdovém souznění mezi Českou republikou a Slovenskem. Byla by skoro až hanba, kdybyste se do Bratislavy nepodívali Hlavní město Slovenské republiky nabízí mnoho krás a ač je o poznání menší, než Praha, přesto se jedná o velkoměsto se všemi jeho náležitostmi. Bratislavou rovněž protéká řeka, vlastní hrad, historické centrum a beze sporu mnoho krásných restaurací, barů, divadel, galerií a muzeí, ale také parků a jiných zajímavostí. Se společností Smart wings se nyní do Bratislavy podíváte za skvělých 789 korun.

Autor: Kurt BauschardtAutor: Kurt Bauschardt

Vídeň za 699 korun

Rakousko je samo o sobě samozřejmě velmi vyspělé, a to dokonce podstatně více, než Česká republika. Tohoto faktu jsou si lidé vědomi, proto rakouského souseda velmi rádi a často navštěvují, a to nejenom kvůli historickému centru, ale také kvůli nákupům. Jakmile se v Rakousku objeví slevy a akce, máte možnost pořídit si krásné oblečení, šperky, ale také jídlo, které u nás bohužel ještě neseženete. Jakmile ve Vídni budete, rozhodně si nenechte ujít místní historické památky, veletrhy, výstavy a také koncerty na veřejných prostranstvích, které opravdu stojí za to. Do Vídně můžete s leteckou společností EasyJet nyní letět za skvělých 699 korun.

Berlín za 812 korun

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na Německo, které je našim dodavatelem vynikajícího jídla a jiných produktů, které jsou u nás téměř vzácností, kdežto v tomto sousedním států samozřejmostí. Většina Čechů je v Německu jako v Jiříkově vidění a není se čemu divit. Nejenom hlavní město, ale i jiné menší oblasti jsou neuvěřitelně udržované, kultivované a moderně vybavené. Berlín je pak samotným klenotem, který můžete spatřit již za 812 korun, a to díky aerolince EasyJet.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Létejte k našim sousedům, a to za hubičku byl publikován 7. listopadu 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...