Červenec se Student Agency

Tagy:  létání, dovolená, řecko, maroko, španělsko, levné letenky, akční letenky, student agency

Sponzorované odkazy:

Červenec se Student Agency

O Student Agency zde rozhodně neslyšíte poprvé a už vůbec ne naposledy. Tato, nejenom studenty milovaná společnost se proslavila díky svým levným jízdenkám, letenkám a teď už i celým zájezdům, které jsou krásné, komfortní a prakticky pro kohokoliv. Proč byste vyhazovali peníze za předražené letenky a ubytovávali se v hotelech, kde platíte i za to, že dýcháte? Vydejte se na dovolenou se společností Student Agency, a to takřka kamkoliv.

Maroko za 9 490 Kč

Po evropských letoviscích cestujete již spoust let a proto byste letos rádi poznali něco nového a objevili jiná místa? Pak se v červenci vypravte se Student Agency do překrásného Maroka, kde se vám rozhodně bude líbit. Maroko je zemí plnou půvabů, pro které si ji takřka nelze nezamilovat. Na jedné straně vás čeká průzračné moře, pláže a vysoké letní teploty. Na straně druhé také milé obyvatelstvo, výborná kuchyně a luxusní ubytování. Chcete se do Maroka podívat ještě tyto prázdniny? Pak využijte akčního zájezdu od Student Agency, a to za senzačních 9 490 korun.

Bulharsko za 8 647 Kč

V posledních letech si spousta Čechů oblíbila také Bulharsko a není se čemu divit. Tato, roky turisticky zapomenutá země, je krásným letním zpestřením a ideálním typem na červencovou dovolenou u moře. Bulharsko nabízí spoustu krás stejně jako jiné přímořské oblasti a jeho neuvěřitelnou výhodou je také fakt, že je velmi levné, dokonce snad nejlevnější v celé Evropě. Pokud tedy nechcete jíst polotovary nebo si vařit, vyplatí se denně chodit do místních restaurací, kde za klasické jídlo zaplatíte téměř polovinu peněz, co u nás. Do Bulharska vás v červenci společnost Student Agency láká za skvělých 8 647 korun.

Španělsko za 8 591 Kč

Španělsko svým temperamentem láká nadšené turisty po celý rok. V zimních měsících nabízí pyrenejské hory, na jaře nebo na podzim je ideálním útočištěm pro strávení eurovíkendu v Madridu nebo Barceloně a v letních měsících je doslova rájem pro letní dovolenou. Láká vás spíše pevnina nebo byste chtěli strávit dovolenou na ostrovech Ibiza či Malorca nebo Menorca? Pak se se Student Agency vypravte do úchvatného Španělska již za neskutečných 8 591 korun.

Řecko za 8 343 Kč

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na Řecko, které k létu a dovoleným neodmyslitelně patří. Řecko zde stálo již v dobách, kdy jiné země neexistovaly, což je dokonale znát na jeho kultuře a architektuře. Nespočet turistů z celého světa tuto starověkou zemi navštěvuje právě kvůli památkám, a to nejenom v letních měsících. Rádi byste skloubili dovolenou u moře s poznávacím zájezdem? Pak se do Řecka se Student Agency vypravte za pouhých 8 343 korun.

Článek Červenec se Student Agency byl publikován 21. července 2015 v 18.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...