Akční letenky do Řecka - dovolená za pár korun

Tagy:  létání, dovolená, řecko, řecké ostrovy, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Akční letenky do Řecka - dovolená za pár korun

Řecko beze sporu patří k těm oblíbenějším turistickým oblastem, kam se ročně uchyluje nespočet turistů z celého světa, včetně Čechů. Řecko je samo o sobě velmi rozmanitou oblastí, proto není divu, že je tolik oblíbené. Na jedné straně jsou zde majestátní a dějinami protkané Atény, na straně druhé řecké ostrovy, které nabízejí ideální podmínky pro letní dovolenou. Pakliže jste se doposud nerozhodli, kam se na prázdniny vydáte, pak se rozhodně zaměřte na tyto akční letenky, díky kterým se do Řecka podíváte za senzační ceny.

Lefkada za 999 Kč

Téměř každý cestovatel říká, že ostrovní části zemí jsou vždy krásnější, neboť působí autonomním a čistším dojmem. To je rozhodně pravd,a nicméně překrásná řecká oblast Lefkada může spoustě ostrovů směle konkurovat. Jakmile se na Lefkadu vypravíte, okamžitě se zamilujete. Oblast je totiž neuvěřitelně bohatá na přírodní památky, nechybí ani nespočet palem, dlouhé pláže a nádherné průzračné moře, pro které se na pevninu opět rádi vrátíte. Nyní můžete Lefkadu navštívit za senzačních 999 korun, a to jedině s cestovní společnosti Student Agency.

Autor: Must See Greece.comAutor: Must See Greece.com

Kos za 1 233 Kč

Dalším z impozantních řeckých ostrovů je beze sporu ostrov Kos, je v popularitě navštěvování stojí na prvních příčkách. Pokud si chcete opravdu odpočinou, nemuset řešit vůbec žádné problémy a k tomu se nacházet v takřka panenské přírodě, pak se rozhodně vydejte na majestátní ostrov Kos. V případě, že by vás totiž polehávání na pláži pod slunečníkem přestalo bavit, můžete se vydat na výlety do tamních kopců, kde je jednak krásná příroda, ale také příjemné počasí. Na ostrov Kos se nyní můžete podívat za senzačních 1 233 korun, a to jedině s leteckou společností BlueAir.

Kréta za 1 265 Kč

Kréta je největším středomořským ostrovem a rovněž náleží Řecku. Na Krétu se každoročně vypraví na tisíce českých turistů a rozhodně se není čemu divit. Kréta totiž, stejně jako zbytek země, vlastní krásnou přírodu a stejně jako řecké ostrovy také písečné pláže, palmy a jednoduše pravý ráj na zemi, kde chcete strávit letní dovolenou. Kromě toho se ale Kréta může pyšnit historií, která sahá až do dávného starověkého Řecka. Minojská kultura s legendárním Minotaurem a labyrintem je známa po celém světě, proto není divu, že přitahuje tolik pozornosti. Na ostrov Kréta nyní můžete zavítat se společností Air France za senzačních 1 265 korun.

Autor: George TerezakisAutor: George Terezakis

Článek Akční letenky do Řecka - dovolená za pár korun byl publikován 6. července 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...