5 akčních letenek po Evropě

Tagy:  akční letenky, cestování, létání, léto, dovolená, moře, ostrovy

Sponzorované odkazy:

5 akčních letenek po Evropě

Snad každý by se v létě chtěl podívat k moři nebo jet alespoň na prodloužený víkend, kde si konečně odpočinete a alespoň na chvíli utečete z toho každodenního stereotypu. Léto jednoduše ponouká k odpočívání a trávení času venku, kdy je konečně krásně a ideálně k opalování se a užívání si chvil nejenom na pláži. Toužíte také po tom pravém letním odpočinku, ale stále si nejste jisti, kam byste se měli vypravit? Pak se podívejte na úžasných 5 akčních letenek, které vás do evropských destinací dopraví za skvělé ceny.

Malorka za 1 399 Kč

Oblasti Španělska lze obecně považovat za velmi oblíbené lokality k cestování, neboť nabízejí nespočet možností. Ve Španělsku můžete jednak strávit nerušenou dovolenou u moře, vyhnout se ale nemusíte ani výletům do hor nebo třeba cyklistickým zábavám. Pakliže je vám Španělsko blízké, vypravte se na překrásnou Malorcu, která nabízí možnost poznat dech beroucí krajinu, průzračné moře a mnoho dalšího. Na Malorcu se nyní se společností KLM podíváte za senzačních 1 399 korun.

Stockholm za 678 Kč

Rozhodně ne každý člověk prahne po moři a teplotách, které jsou mnohdy až k nevydržení. Pakliže patříte k těm, co si nepotrpí na typické dovolené u moře, pak vás jistě zaujme nabídka od letecké společnosti Air Berlin, která nyní nabízí letenky do Stockholmu za skvělých 678 korun. Stockholm je jedno k nejkrásnějších evropských měst, které díky své čistotě, zvláštní architektuře a podmanivé kultuře rozhodně stojí za návštěvu.

Autor: gnuckxAutor: gnuckx

Miláno za 577 Kč

V posledních letech se neuvěřitelně rozmohl trend eurovíkendů, které jsou oblíbenou formou kratší dovolené u širokého vzorku populace. Výhodou eurovíkendů je fakt, že je můžete podnikat prakticky kdykoliv během roku. V červenci se můžete podívat do italského Milána s aerolinií Wizzair za 577 korun. Toužíte po nákupech ve velkém stylu? Pak na vás Miláno právě čeká!

Kréta za 1 855 Kč

Řecké ostrovy jsou sami o sobě velmi impozantní, a to nejenom díky překrásné přírodě, moři a stále krásným teplotním podmínkám. Řecko se pyšní jednou z nejktarších kultur, které přitahují stále desítky tisíc nadšených turistů. Pokud chcete dovolenou u moře skloubit s poznáním netradiční architektury a dějin, pak se s leteckou společností EasyJet vydejte na ostrov Kréta za skvělých 1 855 korun, a to včetně zpátečního letu a poplatků.

Sicílie za 988 Kč

Pokud stále nevíte, kam na dovolenou, Itálie je vždy sázkou na jistotu. V italských oblastech je krásně naprosto všude, proto nemusíte mít strach, že byste snad ze své volby byli později nešťastní. Vypravte se nyní s leteckou společností Blueair na úchvatnou temperamentní Sicílii, kam vás letenky vyjdou skvělých 988 korun.

Autor: gnuckxAutor: gnuckx

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 5 akčních letenek po Evropě byl publikován 3. července 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...