Květnové akční nabídky od Wizzair

Tagy:  létání, dovolená, zájezd, exotická dovolená, akční letenky, levné letenky, wizzair

Sponzorované odkazy:

Květnové akční nabídky od Wizzair

Letecká doprava je beze sporu tou nejkomfortnější formou cestování a kdyby si každý člověk mohl vybrat a neohlížet se na finance, jistě by automaticky zvolit právě létání. To je jednak velmi pohodlné, ale také nejbezpečnější a především nejrychlejší druh transportu. Zatímco automobilem jedete k moři i několik dní, letadlem jste ve vysněné destinaci za několik hodin a přitom nemusíte ,,hnout prstem". No jo, ovšem ne zdaleka každý si leteckou dopravu může dovolit. Naštěstí ale existují společnosti, které poskytují velmi výhodné letenky, proto mžete cestovat takřka po celém světě, aniž byste utratili všechny svoje naspořené peníze. A s kým tedy ideálně létat? Co říkáte například na Wizzair?

Letecká společnost Wizzair rozhodně nepatřím k těm staletým stálicím jako je například KLM nebo Lufthansa, nicméně svými zkušenostmi a především bohatými recenzemi je v leteckém světě neuvěřitelnou konkurencí. Tato aerolinka poznala světlo světa roku 2003, kdy si pár, konkrétně šest, chytrých hlav řeklo, že zkusí najít způsob, jak létat komfortně, bezpečně, v pravidelných časových intervalech a k tomu všemu co nejlevněji. Že se vám tyto kombinace všechny pospolu zdají být takřka nemožné? Pak jste pravděpodobně ještě neměli tu možnost nebo spíš čest letět právě s Wizzair. Tato letecká společnost vyvinula řadu technologií, které šetří čas a peníze, proto si může dovolit nabídnout opravdu levné letenky, aniž by během letu hazardovala s vaším životem. Chcete-li s Wizzair odletět na dovolenou ještě v květnu, podívejte se na akční nabídku, kterou jednoduše nelze odmítnout.

Autor: moyan BrennAutor: moyan Brenn

Bari za 799 korun

Každý jistě někdy slyšel o Bali, nicméně Bari je již trochu méně známý pojem. Jedná se o oblast Itálie, která je velmi krásná, rozmanitá a rozhodně stojí za podívanou. V oblasti Bari, které leží u moře, se nachází spousta turistických lokalit, ale také historické jádro, které je velmi oblíbenou atrakcí. Vydejte se poznávat krásy Itálie již dnes, a to konkrétně za senzačních 799 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých poplatků.

Londýn za 928 korun

Pakliže si příliš nepotrpíte na opalování a koupání se v moři nebo naopak pojedete na rodinnou letní dovolenou až o hlavních prázdninách, vydejte se teď koncem května alespoň na eurovíkend, který je příjemným zpestřením běžných pracovních dní. Co se takhle zajet podívat do Londýna, kam nyní seženete letenky za neskutečných 928 korun, a to včetně veškerých poplatků a zpátečního letu.

Barcelona za 944 korun

Jedním z nejkrásnějších evropských měst je beze sporu Barcelona, která musí uchvátit snad naprosto každého člověka. Toto impozantní město na jedné straně nabízí úchvatnou architekturu a kulturní památky, na straně druhý je tu moderní metropole se spoustou vymožeností a zapomenout nesmíme ani na nedaleké pláže a průzračné moře. Barcelona je místem, které lze navštívit prakticky kdykoliv, proto neváhejte a jeďte ještě dnes, neboť letenky se zpátečním letem a všemi poplatky stojí pouhých 944 korun.

Autor: Bert KaufmannAutor: Bert Kaufmann

Článek Květnové akční nabídky od Wizzair byl publikován 20. května 2015 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...