Last minute květen

Tagy:  létání, dovolená, květen, last minute, cestování, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Last minute květen

Last minute letenky, neboli letenky na poslední chvíli jsou velmi populární záležitostí, která se na českém trhu začala objevovat již před několika lety. Od té doby se letecká doprava v České republice rozmohla a obecně lze říci, že se s letenkami ,,roztrhl pytel". Lidé cestují za pomocí letadel častěji, neboť letenky značně zlevnily, kdežto benzín je čím dál dražší. Naštěstí jsou ty tam doby, kdy si leteckou dopravu mohlo dovolit jen pár vyvolených. Dnes můžete letecky cestovat prakticky po celém světě, a to za opravdu exkluzivní ceny. Chcete si udělat prázdniny již v květnu a vydat se na dovolenou k moři nebo alespoň na eurovíkend po evropských destinacích? Pak se nechte inspirovat last minute letenkami na květen a užijte si ten pravý odpočinek již dnes.

Řecko za 6 490 Kč

Řecko je jednou z nejvyhledáva­nějších turistických oblastí a rozhodně se není čemu divit. Řecko je rozmanitým státem, kde vás na jedné straně čeká nespočet historických památek, na straně druhé nádherná příroda, moře, dlouhé pláže, luxusní jídlo a jednoduše vše, pro co byste do Řecka chtěli odcestovat. V letních měsících jsou ideálním cílem řecké ostrovy, které slibují vždy blankytně modrou oblohu a dech beroucí klimatické podmínky i čisté moře. Vydejte se na dovolenou do Řecka již koncem května, a to například do krásného čtyřhvězdičkového hotelu Eri Beach, který se nachází na malebné Krétě. dovolená vás na 8 dní vyjde na senzačních 6 490 korun, a to včetně pobytu i zpátečních letenek.

Autor: BracodbkAutor: Bracodbk

Bulharsko za 7 265 Kč

Další velmi vyhledávanou turistickou destinací je rozhodně Bulharsko. Cizinci, nejenom z Evropy, si tuto oblast chválí pro její extrémní levno a také pro krásné písečné pláže. Pokud žijete v domnění, že je Bulharsko post komunistickou nepěknou zemí, jste ve veliké omylu. Bulharsko je naopak velmi krásným přímořským státem, kde si brzkou letní dovolenou rozhodně, se vším všudy, užijete. Pakliže se nebojíte cestovat all inclusive, vydejte se do Bulharska, konkrétně do lokality Sveti vlas již dnes, ale za neskutečných 7 265 korun. Přesně tak málo vás bude stát dovolená na 8 dní v hotelu Paradise Beach.

Chorvatsko za 2 536 Kč

Téměř každý Čech byl za svůj život alespoň jednou v Chorvatsku a kdo ne, ten se tam jistě chystá. Chorvatsko je proslulé tím, že jej navštěvují převážně obyvatelé naší země, proto jsou místní občané k Čechům velmi vstřícní a milí. Před několika lety se právě Chorvatsko stalo velmi populární a Čechy vyhledávanou lokalitou a dnes tomu není jinak. Obliba v tuto přímořskou zemi sice jaksi opadla, nicméně stále se najde tisíce Čechů, kteří na Jadran nedají dopustit. Důvodem je jeho blízkost, dorozumění, přátelské prostředí a v neposlední řadě samozřejmě moře, pláže a krásná příroda, které nelze jen tak konkurovat. Patříte i vy k milovníkům Chorvatska? Pak se za jeho krásami vydejte již dnes, a to za neskutečných 2 536 korun. Ano, těchto necelých 3 tisíce korun vás bude stát 4-denní pobyt v hotelu Delfin v Zelené Laguně.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Last minute květen byl publikován 18. května 2015 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...