Únorové letenky od Wizzair

Tagy:  cestování, dovolená, letenky, zájezd, pobyt, moře, odpočinek, únor, wizzair, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Únorové letenky od Wizzair

S nízkonákladovými letenkami se za posledních pár let doslova roztrhl pytel a nutno podotknout, že jsou, mezi turisty, stále populárnější. Samozřejmě se není čemu divit, neboť utrácet těžce vydělané nebo naspořené peníze za přepravu, je opravdu zcela zbytečné. Milujete cestování, žádná destinace vám není cizí a nejraději byste se podívali do každého koutu planety? Pak zrovna vy, nízkonákladovou dopravu, oceníte nejvíce.

Jednou ze známých a velmi oblíbených nízkonákladových leteckých společností, je Wizzair, zaměřující se zpravidla na velmi levné letenky. Maďarská aerolinie ve světě létání není žádným nováčkem, má za sebou značnou historii a dobré recenze, proto se s ni opravdu nemusíte bát létat. A kam se s Wizzair vypravit v únoru?

Náš tip: Neplaťte nic navíc, zvolte si při cestě do zahraničí cestovní pojištění na míru.

Benátky za 499 Kč

Valentýn je sice za námi, proto jej v jednom z nejromantič­tějších měst letos již neoslavíte, nicméně stále existuje nespočet důvodů, proč právě úchvatné Benátky navštívit. toto famózní město se od těch ostatních liší především proto, že prakticky celé stojí na vodních kanálech. Těmi můžete proplouvat po legendárních gondolách a splnit si tak svůj dávný sen o společně stráveném víkendu. Nemáte na sebe z partnerem příliš času a rádi byste opět zažehli ten pověstný plamínek lásky? Pak využijte skvělých únorových slev o společnosti Wizzair a vydejte se do italských Benátek za neskutečných 499 korun.

Autor: CitypeekAutor: Citypeek

Londýn za 599 Kč

Londýn je další evropskou metropolí, která láká tisíce a tisíce turistů. Někteří se opětovně vracejí, neboť se hlavního města Anglie nemohou nabažit, jiní poznávají evropské metropole jednu po druhé, čili Londýn, zcela pochopitelně, nemohou vynechat. Londýn čítá, s celkovou aglomerací, na 7 milionů obyvatel, což je opravdu monstrózní číslo. Je vám tedy zřejmě jasné, že si město pro své občany připravilo tolik zábavy a kulturního vyžití, že se zde nudit opravdu nebudete. A pokud byste náhodou již měli dost všech těch impozantních muzeí, galerií či výstav, můžete se vydat po stopách novogotických památek, ochutnat místní kuchyni anebo si zajít na výhodné nákupy do Oxfort street. Do Londýna, na letoště Luton, se nyní s Wizzair dostanete za senzačních 599 korun.

Poznámka redakce: Cestujete často? Sjednejte si celoroční cestovní pojištění a ušetřete.

Řím za 799 Kč

Itálie není nikdy dost a jsou tací lidé, kteří ji navštěvují rok rok, ba dokonce častěji. Tato země totiž nabízí nespočet možností, jak si užít dovolenou. V létě se můžete vydat do jednoho ze skvělých letních letovisek, kde na vás čekají krásné pláže a teplé moře, v zimě zase naopak můžete zajet do italských Alp a užít si tak pravou zimní dovolenou, na kterou jen tak nezapomenete. A co dělat na podzim nebo na jaře, máte-li toulavé boty a doma dlouho nevydržíte? Ideální volbou jsou eurovíkendy, kdy poznáte zdejší kulturu a nespočet památek. Co říkáte například na pobyt v majestátním Římě, kam se nyní, s aerolinií Wizzair, můžete podívat za super cenu 799 korun?

Autor: BetacommandBotAutor: BetacommandBot

Článek Únorové letenky od Wizzair byl publikován 12. února 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...