Barbados s Air Berlin za 9 390 Kč

Tagy:  dovolená, exotická dovolená, barbados, karibik, ostrov, malé antily, letenky, létání

Sponzorované odkazy:

Barbados s Air Berlin za 9 390 Kč

Zima se již zdá být takřka nekonečná a o to více, když si představíte, že vás čekají ještě dlouhé dva měsíce, než přijde teplejší jaro a opět to krásné hřejivé sluníčko. Máte již dost všeho toho sněhu, deště, studeného počasí a především tmy, která se zdá být častější, než světlo? Pak nastala ideální doba pro dovolenou u moře, kde si odpočinete, opálíte své unavené tělo a poté se vrátíte do právě opět plni síly a elánu, jež vám dnes už chybí.

Říkáte si, že byste se za mořem vydali velmi rádi, ale nemáte dostatek financí? Pak vás jistě velmi mile překvapí akční nabídka od letecké společnosti Air Berlin, která nabízí opravdu exkluzivní letenky na úchvatný ostrov Barbados, a to již za neuvěřitelných 9 390 korun. tak na co ještě čekáte? Vezměte za ucha od cestovní tašky a hurá na letiště!

Barbados v kostce

Možná jste ještě neslyšeli příliš informací o Barbadosu, ale rozhodně vám něco říká Karibská oblast. A ještě aby ne, když právě v Karibiku najdete ta nejkrásnější místa na zemi, která by chtěl, alespoň jednou za život, navštívit pravděpodobně naprosto každý člověk.

Autor: VeronidaeAutor: Veronidae

Barbados je nejvýchodnějším ostrovem Karibiku, ležící v souostroví Malé Antily, které jsou známé také jako Návětrné ostrovy. Stejně jako většina ostrovů v této lokalitě, je i Barbados poměrně malý a malebný. Jeho celková rozloha je pouhých 430 km², avšak o to více se může pyšnit dech beroucími přírodními krásami a nevídanými úkazy. Zatímco spousta ostrovů a menších ostrůvků je hornatá, což je pro odpočívání a typickou přímořskou turistiku spíše nepraktické, Barbados je témě celý nížinatý. Nejvyšší vrchol ostrova, Mount Hillaby, měří pouhých 337 metrů nad mořem. Pokud tedy dostanete chuť na trochu té pěší turistiky, můžete jej zdolat, aniž byste přišli k újmě na zdraví nebo potřebovali kyslíkovou bombu.

Co se počasí na ostrově týče, nemusíte se obávat, že byste se na dovolenou vypravili v době, kdy na Barbadosu nebude hezky. Počasí je zde sice tropické a s mírnými pasáty, nicméně dešťů je minimum a pokud vás přeci jen přepadnou, budete, vzhledem k vysokým teplotám, spíš příjemně překvapeni a následně se potěšíte z pročištěného vzduchu.

Jakmile se na ostrov dostanete, okamžitě vás zaujmou bujné poroty, které se rozhodně nenacházejí na všech karibských ostrovech. Na Barbadosu je totiž největší koncentrace mangovníků, ze kterých si můžete chutný mango plod utrhnout a pochutnat si na jeho šťavnaté a zralé dužině. V dřívějších letech byl vývoz právě manga hlavním finančním přínosem ostrova, dnes jsou to především třtinové plantáže a hlavně cestovní ruch, který se za posledních 20 let rozmohl v celé karibské oblasti enormním způsobem. Podél celého pobřeží tak najdete nejenom stylové dobové bungalovy, spíše přírodního charakteru, ale také řadu krásných rodinných apartmánů a luxusních hotelů, kde vám bude neustále k dispozici ten nejlepší servis a all inclusive stravování. Jestli si někde užijete nezapomenutelnou exotickou dovolenou, pak je to právě na Barbadosu.

Autor: PatdoyAutor: Patdoy

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Barbados s Air Berlin za 9 390 Kč byl publikován 6. února 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...