USA - Chicago za 9 260 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt, chicago, klm

Sponzorované odkazy:

USA - Chicago  za 9 260 Kč

Ještě před deseti lety si letenky mohli dovolit jen majetnější lidé, zatímco střední vrstvy jezdily k moři osobním automobilem. Doba však rapidně pokročila kupředu a nyní může cestovat a především pak za pomocí letecké dopravy, opravdu každý. Letecké společnosti i cestovní kanceláře jsou si enormního zájmu turistů velmi dobře vědomi a proto přicházejí neustále s akčními nabídkami, které jednoduše nelze odmítnout. Nechte se inspirovat i vy a udělejte si v lednu menší výlet, například do Spojených Států Amerických.

Proč cestovat v lednu?

Leden je naprosto geniálním obdobím k cestování všeho druhu, a to hned z několika pádných důvodů. Jednak není letní sezóna, kdy lidé nejčastěji navštěvují přímořské destinace a vzhledem k faktu, že je zima, spousta turistů čeká právě na ono oteplení. Dalším důvodem jsou také Vánoce, které minulý měsíc skočily a spoustu rodinných účtů doslova a do písmene vybrakovaly. A právě tyto faktory velmi úzce ovlivňuji marketingové strategie aerolinií, které nabízejí čím dál levnější letenky, a to naprosto do celého světa. Pokud již nechcete sedět doma a rádi byste si opět trochu odpočinuli, využijte neopakovatelných nabídek a cestujte již dnes.

Autor: MobiusAutor: Mobius

Kam se vydat?

Naprosto zbytečně by bylo, v lednu zamířit do některého ze středomořských letovisek, které ideálně navštívíte v létě, kdy zde panují příjemné subtropické teploty, Vzhledem k tomu, že v jsou nyní vn Evropě spíše podzimní podmínky, cestování na jih Itálie, do Řecka nebo na Maltu, je prakticky bezpředmětné. Kde by se vám ale naopak mohlo líbit je Austrálie nebo Nový Zéland, kde je momentálně léto, zapomenout nesmíme ani na Afriku a samozřejmě na Ameriku, kam se můžete vypravit po celý rok. Pokud nemusíte trávit leden u moře, ale chtěli byte zažít pravý a nefalšovaný ruch amerického velkoměsta, vydejte se s společnosti KLM do Chicaga, kde vás čeká spousta zajímavostí, na které jen tak nezapomenete.

Chicago s KLM

Chicago, neboli větrné město, je jedním z největších amerických měst a jestli se vám někde bude opravdu líbit, pak je to právě zde. Oproti New Yorku a Los Amgeles, která jsou o něco početnější, v Chicagu najdete nespočet parků, zeleně, ale také kulturní památky a překrásnou architekturu, která vás nejednou donutí vytáhnout fotoaparát nebo dokonce kameru. V Chicagu si také musíte zajít na typický burger a rozhodně si užijete i nákupy, které vás vyjdou na pár korun, neboť oblečení je v Americe poměrně laciné. A s kým do Chicaga cestovat? Ideálně s leteckou společností KLM, která má skvělé jméno, výborné recenze, letité zkušenosti a v lednu navíc akční letenky za neuvěřitelných 9 260 korun.

Autor: ArpingstoneAutor: Arpingstone

Článek USA - Chicago za 9 260 Kč byl publikován 16. ledna 2015 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...