Dominikána s Air Berlin za 6 490 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt

Sponzorované odkazy:

Dominikána s Air Berlin za 6 490 Kč

Leden je ideálním obdobím pro exotické dovolené, a to hned z několika důvodů, které vás okamžitě přesvědčí o tom, že chcete cestovat právě nyní. Jednak si odpočinete od tuhé zimy a každodenního stereotypu, doma do letních prázdnin vám bude o poznání rychleji utíkat a navíc pořídíte nejenom letenky, ale celé pobyty, za neskutečně nízké ceny. Tak na co ještě čekáte? Vydejte se do Dominikánské republiky již dnes, a to za senzační a neopakovatelnou cenu 6 490 korun, jedině s leteckou společností Air Berlin.

Dominikánská republika je překrásným exotickým ostrovním státem Velkých Antil, nacházející se kousek od proslulého místa Haiti. O Dominikánské republice se často říká, že ač je velmi krásná a vzrušující, mohou vás zde zastihnout silné deště. To je sice faktem, ovšem právě v zimním období se můžete těšit na sluníčko, teplo a nekonečné romantické scenérie, táhnoucí se podél celého pobřeží bělostného písku, kokosových palem a nádherného průzračného moře. A pokud žijete v domnění, že tropické podnebí znamená neskutečné horko, pak jste rovněž na omylu. Pod tímto pojmem si představte příjemných 28 či 30 stupňů a vzhledem k lokalitě spíše vlhko, které je velmi příjemné a navíc prospěšné pro pleť a celkovou pokožku.

Dominikána je rájem na zemi, autor: ora10339Dominikána je rájem na zemi, autor: ora10339

Co se týče populace, ta je na Dominikánské republice smíšená obdobně, jako na jiných karibských ostrovech. Ze 73 procent jsou zde míšenci, zbytek tvoří běloši v podobě přistěhovalců, většinou se jedná o Američany, zřídka o Evropany nebo Australany. Asiaty zde prakticky nepotkáte, pakliže se nebude jednat také o turisty.

S jazykovou bariérou v Dominikánské republice rozhodně problém není. Úředním jazykem je španělština, se kterou ostrovy kolonizovat samotný Kryštof Kolumbus. Obyvatelé španělsky tedy hovoří od 15. století, nicméně dalším jazykem, který je na ostrově uplatnitelný, je samozřejmě angličtina, dále pak němčina, francouzština a v hotelech také ruština.

Pakliže jste se rozhodli pro odbočení z každodenního stereotypu a plánujete se do překrásné Dominikánské republiky letošní leden vypravit, pak si rozhodně nenechte jít úžasnou nabídku od letecké společnosti Air Berlin. Ta nyní nabízí exkluzivní letenky za takové ceny, které jinde nenajdete. Air Berlin je velmi známou aerolinii na úrovni, která vám nabídne své standardní služby, díky kterým se budete na palubě letadla cítit nejenom kmnfortně, ale také v bezpečí.

Nejlevnější letenky nabízí Pelikan.cz

Článek Dominikána s Air Berlin za 6 490 Kč byl publikován 2. ledna 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...