Chicago s Air Berlin za 11 104 korun

Tagy:  létání, levné letenky, akční letenky, chicago, amerika, air berlin

Sponzorované odkazy:

Chicago s Air Berlin za 11 104 korun

Cestování je sice dosti nákladným koníčkem, na který musíte mít neustále jisté finance, nicméně naštěstí existují velmi chytré letenky, díky kterým lze prakticky celý svět, navštívit za velmi přijatelné ceny, na které našetří i student nebo dokonce český senior. V listopadu se můžete podívat například do překrásného amerického Chicaga, kde ubytování seženete laciné a letenky nyní pořídíte za senzačních 11 10 korun.

Chicago je třetím nejlidnatějším městem Spojených států amerických, a to hned po největším New Yorku a překrásném Los Angeles. Nachází se ve státe Illinois, konkrétně u pobřeží Michiganského jezera. Z fotografií Chicaga tak můžete mít pocit, že je obklopeno oceánem, ale není tomu tak. I s celkovou okolní aglomerací zde žije na 10 milionů obyvatel, což je přibližně o 5 milionů méně, než je v New Yorku. Za tímto velkolepým městem Chicago stojí často ve stínu, což je ale ohromná škoda, neboť NYC může hravě konkurovat. Chicago je totiž o poznání čistší a díky množství přírodních parků a spousty zeleně, také zdravější a barevnější.

Co vás při návštěvě pravděpodobně okamžitě překvapí, jsou silné větry, které jsou ve městě na denním pořádku. Ne nadarmo je tak Chicago přezdíváno jako Větrné město. Jakmile se dostanete do centra, silnější vítr ustane, neboť je zpravidla tlumen mrakodrapy a okolními budovami.

Autor: J. CrockerAutor: J. Crocker

Vzhledem k tomu, že se jedná o opravdovou metropoli se vším všudy, pravděpodobně je vám jasné, že se zde rozhodně nebudete nudit, a to ani jednu minutu. Jakmile do města přijedete, jako povinnost považujte návštěvu jednoho z místních bister. Zde si pochutnáte na typické americké kuchyni, jak ji znáte z reality show. Pravý a nešizený hovězí burger, cibulové kroužky, lívance s máslem a javorovým sirupem nebo třeba vafle se šlehačkou a čokoládou. To jsou zkrátka dobroty, které k navštívení Ameriky jednoduše patří.

Následovat by rovněž měli povinné nákupy. Bez nového oblečení se do letadla rozhodně nevracejte, neboť byste udělali ohromnou chybu. V Americe je vše velmi levné a především oblečení a obzvláště to značkové, které je u nás považováno za jakýsi nadstandard i dokonce luxus. Adidasová souprava, kabelka Michael Kors nebo boty Guess tak seženete prakticky za pakatel a u nás budete za hvězdy.

V Chicagu si mimo jiné užijete také kulturu. Divadla jsou zde na každém rohu a těšit se můžete i na vystoupení ve venkovních prostorách, na ulici nebo na koncerty známých i méně populárních umělců. Chicago je město, které neustále žije, čehož byste měli využít na maximum.

Autor: Eduardo ManchonAutor: Eduardo Manchon

Článek Chicago s Air Berlin za 11 104 korun byl publikován 27. listopadu 2014 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...