Akční letenky od Student agency

Tagy:  létání, dovolená, student agency, pobyt, letecká společnost, evropa, asie

Sponzorované odkazy:

Akční letenky od Student agency

Student agency patří k velmi populárním společnostem, zajišťujícím dopravu prakticky do celého světa. Kromě Evropy se můžete podívat také do USA nebo Asie. Co vás ale bude pravděpodobně zajímat nejvíce, je fakt, že se Student agency lze cestovat především velice levně. Společnost se specializuje na levné letenky a také podniká výhodné cesty autobusem, a to nejčastěji do Velké Británie, Francie nebo Itálie. Chtěli byste se podívat do zahraničí ještě dnes? Pak se podívejte, kam se s tímto dopravcem můžete vydat, aniž by vás cesta stála všechny vaše letité úspory.

Ženeva za 2135 korun

Švýcarsko je překrásnou zemí, o které je známé, že je na tom finančně velmi dobře. Konkrétně některá města, jako například Ženeva, rozhodně stojí za návštěvu, neboť zde poznáte kouzlo moderní metropole na vlastní kůži. V Ženevě je život luxusní, což je patrné na každém rohu, kultury rozhodně není pomálu a architektonických staveb a historických památek stejně tak. V Ženevě se vám zkrátka musí líbit, a to o poznání více, seženete-li letenky od Student agency za senzačních 2135 korun, i se zpátečním letem a včetně poplatků.

Brusel za 3042 korun

Brusel bývá všeobecně označován jako hlavní město Evropy, čemuž se nelze divit. Vzhledem k tomu, že se jedná o sídlo NATO, musí působit reprezentativním dojmem a splňovat veškerá kritéria a nepsaná pravidla pravé multikulturní metropole. I přesto, že v městě žije pouze okolo 170 tisíc obyvatel, rozhodně nebudete mít pocit, jako by vám něco chybělo. Ba naopak, Brusel překypuje kulturou, luxusními hotely, vynikajícími restauracemi a také památkami. Na svou cestu v hodnotě 3042 korun si tak nezapomeňte přibalit fotoaparát, případně kameru.

Ženeva za pár korun, autor: Julian MendezŽeneva za pár korun, autor: Julian Mendez

Amsterdam za 3380 korun

Dalším úchvatným evropským velikánem, kterého by alespoň jednou za život měl navštívit každý Čech, je hlavní město Nizozemka, čili Amsterdam. Vlámové jsou velmi vstřícní a příjemní obyvatelé, což je patrné na první pohled. Oproti jaksi strnulé Praze budete mít v Amsterdamu najednou pocit, jako byste se ocitli v jiném světě, kde si lidé věří a mají se zkrátka rádi. Nabídka noclehu či pozvání na večeři je naprostou samozřejmostí. Když už v metropoli budete, navštivte místní muzea, kde se dozvíte spousty zajímavých informací o legalizaci omamných látek a také, jak se v Holandsku vyrábějí sýry a pěstují legendární tulipány. Letenky do Amsterdamu vás nyní od Student agency vyjdou na skvělých 3380 korun, a to včetně zpátečního letu.

Dubaj za 8793 korun

Toužíte-li ještě letos po troše toho přímořského tepla, zapomeňte na Středozemní moře, kde již také začíná podzim a raději se vydejte do Dubaje. Tam na vás čekají dlouhé písečné pláže, dech beroucí stavby, luxusní hotelové komplexy a neskutečné kouzlo orientu, jež je pro danou oblast tolik typické. A kolik vás zpáteční letenka do Dubaje bude stát? Se Student agency 8793 korun.

Vydejte se například do Dubaje, autor: JklamoVydejte se například do Dubaje, autor: Jklamo

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Akční letenky od Student agency byl publikován 2. října 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...