Miláno s Easy jet za 854 Kč

Tagy:  létání, levné letenky, letenky do milána, miláno, itálie, nákupy, historie, kultura

Sponzorované odkazy:

Miláno s Easy jet za 854 Kč

Léto je prakticky u konce a pokud již za sebou máte letní dovolenou, je na čase se vrátit do každodenního stereotypu a opět se věnovat zaměstnání a rodinným povinnostem. Nicméně v případě, že máte ještě nějakou dovolenou, měli byste ji plně využít a vydat se do překrásného italského města, které můžete dnes navštívit za pár korun, a to doslova! V Miláně si užijete architekturu, kulturu a především nákupy ve světovém stylu. Pořiďte si letenky od nízkonákladového dopravce Easyjet a jeďte si splnit svůj sen.

Miláno je druhým největším městem Apeninského poloostrova, což by nebylo až tak důležité. Nicméně co vás bude zajímat, je fat, že se jedná o vůbec největší módní Mekku v Evropě a možná i ve světě. Kromě faktu, že zde najdete prakticky všechny obchody s módou a krám každého návrháře, můžete zde také potkat řadu celebrit a jiných známých osobností, kde jsou s touto tvorbou často spojování. Narazili jste v centru města nebo během nákupů na manžele Beckhamovi či na Donatellu Versace? Pak si buďte jisti, že nesníte, ale nacházíte se opravdu v Miláně.

Užijte si nákupy, autor: mattbuckUžijte si nákupy, autor: mattbuck

Hurá za nákupy

V Miláně opravdu nákupní střediska a oblíbené obchody nemusíte hledat dlouho. Stačí vystoupit z hlavního nádraží a jste prakticky v centru dění. Obchody s módou a kosmetikou jsou zde na každém rohu. Během několika minut tak v ruce budete svírat plné tašky a těšit se z nejnovějších úlovků. Pro ty, co by si snad mohli myslet, že je Miláno velmi drahé, máme novinku. I když je zde spousta luxusních butiků, najdete také klasické obchody a především spousty slev. U značek Guess, Tommy Hilfiger nebo Burberry tak mnohdy nakoupíte za velmi příjemné ceny, což v pařížské ulici v Praze opravdu nehrozí. Pakliže si tedy chcete udělat radost luxusní kabelkou nebo si pořídit kvalitní zimní kabát, vydejte se do Milána. Za cestu v září nedáte prakticky žádné peníze a na nákupech značně ušetříte.

Miláno a historie

O Milánu se obvykle hovoří jako o městě módy a techniky, které nemá s architekturou a historií příliš společného. Když se ale projdete centrem, pak zjistíte, že tomu tak není. Spatřit můžete překrásných chrám Narození Panny Marie, který je renesance sama a také Milánský dóm, bez jehož prohlídky se nelze obejít. Pokud tedy budete mít dost všech těch nákupů, vydejte se za dějinami, které vás jistě nezklamou.

S Easy Jet vždy levně

Proč byste si měli pořizovat drahé letenky, když můžete létat prakticky zadarmo? Společnost Easy Jet, která již v minulosti mnohokrát dokázala, že je nízkonákladovou jedničkou na trhu, opět fascinuje. V září totiž přichází s nabídkou letenek do Milána za 854 korun, které zkrátka nelze odmítnout.

Užijte si i kulturu, autor: pabloramosiUžijte si i kulturu, autor: pabloramosi

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Miláno s Easy jet za 854 Kč byl publikován 4. září 2014 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...