Montreal s Air Transat za 8559 Kč

Tagy:  létání, společnost, montreal, kanada, air transat, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Montreal s Air Transat za 8559 Kč

Zatímco Spojené státy americké chce navštívit každý, ohledně Kanady jsou lidé rozděleni na dvě poloviny. Jedna na její krásy nedá dopustit a nejraději by zde zapustila kořeny, druhá preferuje spíše jejího souseda. Pokud patříte do první skupiny a rádi byste se do druhého největšího státu planety, alespoň jednou podívali, využijte akční nabídky od letecké společnosti Air Transat a vydejte se za poznáním ještě dnes!

Kanada se pyšní především surovou krajinou, která vlastní nespočet překrásných lesů, ledovcová jezera, sruby a nedotčené planiny, na které je krása pohledět, byť jen z vlaku nebo letadla. Drsná kanadská příroda není pro žádné milovníky městského ruchu. Ač by na vás země s tolika pamětihodnostmi mohla působit zaostale, nenechte se oklamat, Kanada nabízí multikulturní města plná mrakodrapů a moderního života. Jedním z nich je například Montreal, druhé největší frankofonní město světa.

Něco málo o Montrealu

Montreal se nachází v oblasti Québec, kousek od stejnojmenného hlavního města dané oblasti. Žije zde 1 886 481 obyvatel, a to bez přilehlé aglomerace, která čítá několik dalších milionů občanů. Městem protéká řeka Otawa a najdete zde také největší vnitrozemský přístav na světě. Už díky němu stojí město za prozkoumání.

Montreal není žádným menším městečkem, kde byste se setkali s drobnými obchůdky a přátelským přístupem, jako je tomu například ve Středomoří. Zde počítejte spíše s chladnějším přístupem, který je Kanaďanům bližší. Na co jistě můžete těšit, je nespočet luxusních restaurací s lokálními i zahraničními specialitami, moderní nákupní střediska, historické památky, divadla, muzea, galerie a také parky, kterých je zde přemíra. Obyvatelé Kanady jsou s přírodou jednoduše spjati, proto si její existenci neodpustí ani v ohromném velkoměstě.

Autor: MoyogoAutor: Moyogo

Co se počasí týče, to je asi nejkurióznější a opravdu záleží na tom, kdy se do města vydáte. zatímco v zimních měsících zde panují mrazy sahající až k minus 35 stupňům, od června do srpna se můžete těšit na tropická horka s teplotami okolo 40 stupňů Celsia. Dobře si tedy rozmyslete, za jakých podmínek budete po Montrealu chodit.

Proč létat s Air Transat?

Letecká společnost je kanadského původu, je tedy zcela přirozené, že se veškeré slevy a ty největší akce týkají právě cest do Kanady a zpět. Letiště Václava Havla v Praze přivítalo společnost Air Transat na své půdě teprve nedávno a dobře udělalo. Aerolinka má dobré jméno, skvělé recenze a turisté se k jejím službám velmi rádi vracejí. Využijte akční nabídky a navštivte kanadský Montreal za neskutečnou cenu 8559 Kč.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: ArcturusAutor: Arcturus

Článek Montreal s Air Transat za 8559 Kč byl publikován 2. září 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...