Létejte s Air Berlin od 1474 Kč

Tagy:  letenky, air berlin, berlín, německo, létání, evropa, kultura, památky, moře, dovolená, levné letenky, last minute

Sponzorované odkazy:

Létejte s Air Berlin od 1474 Kč

Letenky nikdy nebyly levnější, než za posledních pár let. Zatímco dříve si leteckou dopravu mohli dovolit pouze ti movitější, zatímco po Evropě se cestovalo výhradně osobním automobilem, vlakem nebo autobusem, dnes je tomu jinak. I do vzdálenějších destinací se můžete vypravit za velmi příznivé ceny, proto je cestování podstatně dostupnější a reálnější. Cestujte například s leteckou společnosti Air Berlin, která disponuje kvalitami a levnými letenkami zároveň.

O společnosti

Nízkonákladový letecký dopravce Air Berlin vznikl v roce 1978 a dnes sídlí v hlavním městě Německa na mezinárodním letišti Berlín Tegel. Další důležité základny společnosti se pak nacházejí v Hamburku, Kolíně nad Rýnem, Düsseldorfu, Norimberku a na Mallorce.

Letecká společnost má na svém kontě tisíce úspěšných letů a také nespočet kladných recenzí, díky kterým klientela stále přibývá. O tom, že je Air Berlín naprostou jedničkou svědčí také fakt, že byla několikrát vyhlášena jako nejlepší nízkonákladový letecký dopravce v Evropě a v roce 2006 dokonce získala prestižní cenu jakožto nejlepší nízkonákladová letecká společnost na světě. Jestli se s někým budete ve vzduchu cítit bezpečně, pak je to rozhodně Air Berlin.

S Air Berlin se můžete podívat až do 139 destinací po celé planetě a nyní navíc za skvělé ceny. Last minute zájezdy jsou stále v kurzu a koncem léta více, než kdy dřív. Podívejte se na aktuální nabídky a vypravte se k moři nebo za kulturou ještě dnes.

Létejte levně s Air Berlin, autor: ArcturusLétejte levně s Air Berlin, autor: Arcturus

Palma de Mallorca za 2144 Kč

Mallorca je jedním z nejpopulárnějších evropských ostrovů a co se španělských oblastí týče, rozhodně se drží na prvních příčkách. Ostrov Mallorca je překrásný a neskutečně půvabný. Dlouhé písečné pláže, čisté a teplé moře, úchvatná příroda, kulturní památky, rozmanité trhy a vstřícné obyvatelstvo. Jednoduše neexistuje jediný důvod, proč byste si to zde nezamilovali. Nyní od společnosti Air Berlin můžete do oblasti Palma de Mallorca sehnat letenky za skvělých 2144 korun, a to včetně zpátečního letu.

Olbia za 2497 Kč

Teď se možná ptáte sami sebe, kde se asi může nacházet oblast Olbia. Jedná se o Evropy, konkrétně o Itálii. Oblast Olbia je poměrně neznámá, nicméně o nic méně krásnější, než populární turistické oblasti jako je Gargano nebo ostrov Sardinie. V září se navíc můžete těšit, že zde budete téměř sami a tak si užijete luxus prázdných pláží, které vám po dobu pobytu, budou říkat pane. Do Olbii se můžete s Air Berlin podívat za senzačních 2497 korun.

Řím za 1474 Kč

A teď trocha té kultury, která je mnohým podstatně bližší, než povalování se na plážích. dech beroucím evropským městem., které musíte alespoň jednou za život navštívit, je Řím. Impozantní historické památky, krásné počasí a všudypřítomný temperament, vás dostanou prakticky okamžitě. A co byste řekli na informaci, že nyní můžete s Air Berlin do Říma cestovat za skvělých 1474 korun?

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Co takhle si zaletět do Říma?, autor: MarkSweepCo takhle si zaletět do Říma?, autor: MarkSweep

Článek Létejte s Air Berlin od 1474 Kč byl publikován 19. srpna 2014 v 21.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...