Akční letenky od Wizzair

Tagy:  létání, dovolená, wizzair, zájezd, společnost, aerolinka

Sponzorované odkazy:

Akční letenky od Wizzair

Akční letenky jsou nejlepší způsob, jak se do vysněné destinace dopravit za pár korun. Mnohdy narazíte na poměrně laciné ubytování, nicméně letenky vás vyjdou na neskutečné sumy. Proč byste ale utráceli tisíce korun za přepravu, když lze cestovat snadno a ,,za hubičku". Podívejte se nyní na akce od společnosti Wizzair, díky kterým mohou cestovat opravdu všichni, nejenom ti movitější.

Wizzair je maďarským leteckým nízkonákladovým dopravcem, který se pyšní řadou neskutečně laciných letenek, nad kterými zůstává rozum stát. Opravdu se můžete do zahraničí podívat již od 500 korun na osobu? Ano, je tomu opravdu tak a obzvláště, vyberete-li si aerolinku Wizzair. Ta se akcemi pyšní po celý rok, nicméně v období léta a jara jsou letenky opravdu nejlacinější. Sledujte pravidelně stránky společnosti a cestujte po celý rok za minimum nákladů. A kam se vypravit v srpnu?

Benátky za 499 korun

Benátky by měl alespoň jednou za život navštívit každý člověk. Řeč ale není o malém městečku poblíž Prahy, nýbrž o pravé romantice v Itálii. Oblast je proslulá především pro svou nevšední architekturu, která předčila všechny mrakodrapy a multikulturní centra. Město ležící na vodě je totiž jediné svého druhu. Dovolená či poznávací zájezd v Benátkách, se tak stane nezapomenutelným zážitkem. Nyní se se společností Wizzair můžete do italských Benátek podívat již za neuvěřitelných 499 korun.

Autor: RadomilAutor: Radomil

Londýn za 599 korun

Londýn sice není ideální destinací pro trávení letní dovolené, ale jako cíl poznávacího zájezdu poslouží dokonale. V hlavním městě Velké Británie uvidíte nespočet novogotických památek, spoustu kulturního vyžití a co vás jistě potěší, je nekonečně příležitostí k nákupům, které ocení především ženy. Londýn je, pravda, považován za studené místo s nepříjemnými místními obyvateli a neustálým deštěm, ale své kouzlo rozhodně má.

Řím za 799 korun

Itálie je jednoduše jedním z nejoblíbenějších míst světových turistů a rozhodně se není čemu divit. Moderní a vyspělá země nabízí tolik rozmanitostí, že si na své přijde opravdu každý. Na severu se rozprostírají luxusní Alpy, jih zase disponuje přímořskými letovisky a krásnými ostrovy. No a poznávací zájezdy se mohou točit okolo proslulých italských měst jako je renesanční Florencie, romantické Benátky, divoké Palermo a samozřejmě historický Řím, který je majestátem celé země a také hlavním městem. Lákají vás římské památky a teplé podnebí? Pak se vydejte objevovat krásy kolosea již nyní, a to za senzačních 799 korun.

Tel Aviv za 899 korun

Léto je přeci jenom o dovolených u moře, takže se od poznávacích zájezdů a eurovíkendu směle přesuneme k přímořským destinacím. Ideálním tipem, kde nachytat bronz a pořádně si odpočinout, je Tel Aviv, jehož krásy vás velkolepě přivítají již za skvělých 899 korun.

Autor: WikipederAutor: Wikipeder

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Akční letenky od Wizzair byl publikován 4. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...