Bulharsko s Air Via za 1900 Kč

Tagy:  dovolená v bulharsku, air via, cestování, zájezd, pobyt, ubytování, hotely,

Sponzorované odkazy:

Bulharsko s Air Via za 1900 Kč

Předražené zájezdy již dávno nejsou v kurzu. Letos letí levné ubytování a ještě levnější letenky, díky kterým navštívíte svoje oblíbené přímořské destinace, aniž byste museli rozbít prasátko. Za mořem, sluníčkem a plážemi vás však nedostanou pouze nízkonákladoví letečtí dopravci, jako tomu bylo v posledních letech, ale i běžné aerolinie, které prostě a jednoduše, rády zlevňují. Cestujte například do Bulharska s Air Via, a to již od senzačních 1900 korun.

Létejte s Air Via

Charterová, nikoli však nízkonákladová, letecká společnost Air Via, není v leteckém světě žádným nováčkem a také se pyšní řadou akcí a slev, které cestující prostě milují. Není nad to, podívat se do krásné země za ,,pakatel". Datum vzniku Air Via se datuje k roku 1990, společnost má tedy již nějakou historii, na které lze celkem dobře stavět. Mezi turisty je Air Via populární především proto, že levné lety do celé Evropy nabízí prakticky celoročně, nikoli jen v jedné sezóně. Například na podzim se soustředí na evropské metropole, které jsou populární pro eurovíkendy, v zimě na zasněžené alpské oblasti a v létě na většinu přímořských letovisek. Vzhledem k faktu, že je Air Via leteckou společností bulharského původu, se sídlem v hlavním městě – Sofia, má také nejakčnější letenky především po bulharských oblastech. Pokud tedy patříte k těm, kteří na Bulharsko nedají dopustit a dovolená v této zemi pro vás znamená tu nejlepší variantu, cestujte jednoduše, levně a komfortně, jedině s Air Via.

Autor: MrPanyGoffAutor: MrPanyGoff

Bulharsko za 1900 Kč

Bulharsko je velmi krásnou a bohatou zemí, která nabízí desítky atraktivních míst, kde strávit letní dovolenou. A kdybyste náhodou propásli prázdniny a chtěli cestovat třeba na podzim, vydejte se do hlavního města Sofie, které nabízí nespočet historických památek, zajímavé kulturní vyžití, vynikající místní kuchyni a spoustu dalšího, co vás přesvědčí k opakované návštěvě.

Sozopol

K nejnavštěvo­vanějším oblastem Bulharska, patří bezesporu Sozopol nacházející se na jihu země. Toto úchvatné město se pyšní především historií, která je dech beroucí a také písečnými plážemi, které svádějí k nekonečnému lenošení na dece. Sozopol je typickým turistickým městem se spoustou krásných hotelů a luxusním apartmánů, vynikajících restaurací a také trhů, kde nakoupíte suvenýry pro své nejbližší.

Nessebar

Toužíte-li poznat jednu z památek světového děditství UNESCO, vydejte se do historického Nessebaru, jehož jádro se pyšní právě tímto puncem. V Nessebaru kromě objevování památek a brouzdání v labyrintu, můžete prožít klasickou dovolenou u moře, proto je dovolená právě zde, naprosto geniální volbou, která uspokojí každého. A pokud budete v Nessebaru hledat ubytování, soustřeďte se spíše na menší rodinné penziony, které stojí pár korun a přesto vypadají naprosto skvěle.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Bulharsko s Air Via za 1900 Kč byl publikován 23. července 2014 v 20.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...