Řecko s Air Berlin za 1350 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt, řecko, air, berlin

Sponzorované odkazy:

Řecko s Air Berlin za 1350 Kč

Léto je v České republice proměnlivé a nestálé. Jeden týden panují nepříjemné tropy, kdežto ten další teploty ukazují sotva 15 stupňů. Pokud chcete mít jistotu opáleného těla a odpočinku v doprovodu slunečných paprsků, vydejte se rozhodně k moři. Letní dovolená samozřejmě není nejlacinější záležitostí. Kam se tedy vydat, abyste neutratili všechny své finance a přitom měli krásné vzpomínky? No zkrátka kamkoliv s last minute či akčními letenkami…

Nejnovější akce hlásí německá aerolinie Air Berlin, se kterou se do úchvatného Řecka podíváte za super cenu 1350 korun. Takto si letní prázdniny užije celá rodina!

Řecko je beze sporu jednou z nejpopulárnějších oblastí pro trávení letní dovolené. Půvabům této země nepropadli pouze Češi, ale takřka celý svět a není se čemu divit. Řecko nabízí kromě dech beroucí pevniny také luxusní ostrovy, na kterých si užijete exotiku a ráj na zemi se vším všudy. A pokud by vás náhodou omrzelo povalování se na pláži, vydejte se do hlavního města Athény, kde na vás čekají překrásné starořecké památky, známé z populárních mýtů a bájí.

Lefkada

Super tipem na letní dovolenou je určitě oblast Lefkada lemující dlouhé řecké pobřeží. Lefkada je proslulá především čistým mořem a také jemným pískem, jež si zamilují například děti pro své stavění hradů z písku. Pakliže nechcete cestovat na ostrov a raději byste zůstali na pevnině, rozhodně vsaďte na majestátní Lefkadu, která vás kromě nekonečných písečných pláží uhrane také příjemnou promenádou a temperamentním městečkem.

Cestujte za 1350 korun, autor: mufcmadCestujte za 1350 korun, autor: mufcmad

Rhodos

Jedním z TOP ostrovů Řecka je rozhodně Rhodos, na který létají rodiny s dětmi, zamilované páry, ale také studenti a nebo senioři. Ostrov je totiž natolik rozmanitý, že si jej zamiluje naprosto každý. Ubytovat se zde můžete jednak v luxusním hotelu, tak v apartmánu pro více lidí anebo v kempu, který je čistý, komfortní a přitom za super peníze, což především mladší lidé, opravdu ocení.

Kos

,,Válečka" u moře na pláži, je na letní dovolené prostě samozřejmostí, ovšem každého toto nic nedělání, celé dny prostě nebaví. Patříte také k těm aktivnějším turistům a rádi podnikáte výlety a poznáváte nové končiny? Pak se vydejte na ostrov Kos, kde vás nadchnou skaliska i příjemné nížiny. Jeden den tak můžete strávit piknikem na pláži, kdežto ten další se vydat na turistickou tůru do hor nebo na cyklo výlet. Není nad to, spojit příjemné s užitečným a i na dovolené udělat něco pro své tělo a fyzickou kondici.

Létejte s Air Berlin

Proč létat s Air Berlin? Tak už třeba proto, že nabízí velmi laciné letenky, díky kterým můžete strávit letní dovolenou v končinách, které jsou jinak velmi nákladné na dopravu. Na řecké ostrovy se s aerolinkou nyní podíváte za úchvatných 1350 korun, což je rozhodně bezkonkurenční ce­na.

Poznejte i památky, autor: kevgiboPoznejte i památky, autor: kevgibo

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Řecko s Air Berlin za 1350 Kč byl publikován 18. června 2014 v 12.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...