Toronto s Air Transat za 8810 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt, kanada, toronto

Sponzorované odkazy:

Toronto s Air Transat za 8810 Kč

V těchto letních dnech pravděpodobně automaticky hledáte dovolené u moře, kde se můžete dostatečně opálit a načerpat nové síly. Vašich tužeb jsou si aerolinie a také cestovní kanceláře dobře vědomi, a proto mohou nabízet někdy až nesmyslně drahé letenky, díky kterým se i obyčejná dovolená v Itálii, vyšplhá na pořádný ,,balík". Kam naopak seženete laciné letenky, jsou oblasti, které v letních měsících, nepatří k typickým turistickým cílům. Je to například Kanada. Chtěli jste vždy poznat sever Ameriky, ale nikdy jste nenarazili na dostatečně akční nabídku? Pak neváhejte a cestujte již dnes. Cena 8810 korun je totiž neopakovatelná.

Kanada v létě? Proč ne!

Zapomeňte na zajeté koleje v podobě klasické přímořské dovolené a cestujte někam, kde v tomto ročním období, nebude zdaleka tolik turistů, jako například v Chorvatsku nebo na Ibize. Kanada je překrásnou zemí se surovou přírodou, kterou si zkrátka nelze nezamilovat.

Cestujte levněji, než kdy předtím, autor: upload botCestujte levněji, než kdy předtím, autor: upload bot

Toronto v kostce

V Kanadě můžete strávit pobyt na horách, ale také v jednom z nejkrásnějších měst, které má cestujících jistě co nabídnout. Řeč je o Torontu, do kterého se nyní můžete podívat za super cenu 8810 korun.

O Torontu jste jistě museli, alespoň něco málo, slyšet, neboť se jedná o nejlidnatější město Kanady – 3 miliony obyvatel a zároveň o jeho hlavní metropoli. Město, ležící v provincii Ontario, je příhodně obklopeno ontarijským jezerem, díky čemuž vypadá jako opravdové velkoměsto, jaká známe z amerických filmů a seriálů. V současné době zde žije asi 28 procent veškeré kanadské populace, což je poměrně dost, ovšem Kanada je situována trochu jinak, než například naše země. Zatímco u nás je nejlidnajtěší Praha a zbytek republiky je osídlen takřka rovnoměrně, Kanada se pyšní panenskou přírodou, která zůstává opravdu člověkem nedotčena. V zemi se tak nacházejí kilometry lesů, skalisek a vod, která jsou pusto prázdná, a to je právě impozantní. Zatímco některé oblasti nepoznaly lidskou nohu, v Torontu se nudit rozhodně nebudete. Město žije pravým velkoměstským životem a proto se můžete těšit na spoustu restaurací, luxusních hotelů, klubů a také nákupních center.

Cestujte s Air Transat

Air Transat je v našich končinách ještě poměrně neznámá, neboť na letiště Václava Havla začala létat teprve nedávno. Kde je ale neuvěřitelně populární, je samozřejmě její rodná země – Kanada. S Air Transat si nyní můžete užít přímí let z Prahy do Toronta, což je rozhodně příjemné. Letecká společnost patří ke světovým stálicím, které nabízejí jistý komfort, stabilitu a čas od času také opravdu akční letenky či last minute zájezdy, se kterými lze Kanadu navštívit za super ceny. Nyní se s Air Transat, do kanadské Toronta, vypravíte za skvělou cenu 8810 korun.

Akční letenky nabízí pelikan.cz

Článek Toronto s Air Transat za 8810 Kč byl publikován 12. června 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...