Corsairfly

Tagy:  letecká společnost, corsairfly, francie, aerolinie, lety, letenky, letiště, paříž

Sponzorované odkazy:

Corsairfly

Leteckých společností je v dnešní době nespočet a proto v našem průvodci těmi, které nabízejí kvalitnější služby, pokračujeme. Pro laika je obvykle velmi obtížné si vybrat vhodného dopravce, se kterým jsou lety spolehlivé, bezpečné a čekání minimální. Může se vám ale naskytnou situace, kde si pořídíte opravdu výhodnou last minute letenku, přičemž aerolinie je pro vás doposud neznámá. Pokud se tímto způsobem setkáte například s dopravcem Corsairfly, můžete být naprosto klidní, neboť jste v dobrých rukou.

Corsairfly jsou francouzským leteckým dopravcem a už tento fakt by vás měl poměrně uklidnit. Francouzi jsou v tomto směru velmi pečlivý a po některých incidentech u Air France se mají stále na pozoru. tato aerolinie je v zemi druhým největším leteckým dopravcem, který za poslední rok přepravil na sto milionů cestujících, a to po celém světě.

Sídlo společnosti můžete zcela očekávaně najít na mezinárodním letišti Orly v Paříži, kde sídlí také již zmiňovaná konkurence Air France. Výhodou dopravce jsou jednak poměrně laciné letenky a kvalitní služby, ale také možnost koupě tiketů přímo na letišti. Pokud byste z nečekaného důvodu museli odcestovat a nebo byste zmeškali předchozí let, tato varianta vám poslouží jako jakási záloha, díky které můžete být v klidu a bez zbytečného stresu.

Vznik letecké společnosti se datuje od 17. května roku 1981, kdy se v leteckém světě objevila pod původním názvem Corsair. Téhož roku také uskutečnila první, a velmi úspěšný let, do francouzského města Ajaccio. Dnešní společnost Corsair fly patří k vůbec největším leteckým dopravcům v celé Evropě a může se pyšnit velmi dobrým jménem, díky kterému se turisté k aerolince opravdu rádi vracejí.

Od roku 2009 má Corsairfly codeshare dohodu s leteckou společností Air Canada, proto se do Severní Ameriky můžete z Paříže dostat za výhodné ceny, a to po celý rok.

Letecká flotila společnosti Corsairfly je tvořena celkem 8 kvalitními letouny mezi které patří samozřejmě několik typů Boeing 747–400s, Airbus A330–200s a nově od roku 2012 také dva Airbusy A330–300.

Článek Corsairfly byl publikován 2. března 2014 v 19.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...