City Airline

Tagy:  letecká společnost, letiště, letenky, city airline, evropa, cestováno

Sponzorované odkazy:

City Airline

Létání je vůbec nejbezpečnějším druhem dopravy, který si můžete pro svůj transport zvolit. Toto jistě slýcháte ze všech stran, ale spousta lidí má ten názor, že i když jsou automobilové havárie daleko častější, je při nich možnost přežití, kdežto letecká katastrofa z 99 procent znamená absolutní konec. Při tomto vědomí je těžké někomu důvěřovat a svěřit svůj život do rukou zcela cizí osoby. Pokud se i vy létání trochu bojíte a raději byste vždy přesně věděli, na čem jste, zvolte si pro své turistické aktivity aerolinii City Airline, která vám může spolehnout komfortní a bezpečný let.

Tato letecká společnost se hrdě řadí ke Skandinávským dopravcům, kteří jsou proslaveni svou precizností a pečlivostí, a to nejenom co do letecké dopravy. Švédi, Finové, Norové a také Dáni, jsou obecně všímavé a poctivé národy, proto cestování s nimi musí být vždy příjemným a hlavně bezpečným zážitkem.

City Airline je konkrétně dílem Švédska a svou základnu má na letišti v Göteborgu, nikoli ve Stockholmu, jak by se mohlo zdát. Aerolinie byly založeny známým podnikatelem a úspěšným člověkem Larsem Magnussonem, a to teprve v roce 1997, proto patří k těm mladším. Někteří lidé, možná i vy, mají dojem, že čím jsou aerolinky mladší, tím mají méně zkušeností. V tomto případě je však opak pravdou, City Airline sbírá jeden úspěch za druhým, o čemž svědčí i miliony přepravených spokojených cestujících.

K letecké flotile společnosti patří především letouny Embraer ERJ 135–145, které mají kapacitu do 39 míst, čili jsou velmi prostorné a pohodlné.

S leteckou společností City Airline se můžete vypravit do 13 evropských destinací, přičemž jednou z nich je i pražské letiště Václava Havla.

Článek City Airline byl publikován 27. února 2014 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...