Akční nabídky od nízkonákladových společností

Tagy:  dovolená, pobyt, levné letenky, nízkonákladové letenky, wizzair, easyjet, ryanair

Sponzorované odkazy:

Akční nabídky od nízkonákladových společností

Na cestování je skvělé, že jej můžete provozovat po celý rok, bez ohledu na roční období. V letních měsících se vydáte do Středozemních oblastí, kde je krásné teplo, na jaře či na podzim objedete známé metropole a užijete si luxusní eurovíkendy a v zimě zavítáte do exotických, tropických končin a nebo klasicky a zcela tradičně na hory. Rozhodnutí je jen a jen na vás, pokud ale řešíte finance a nechcete zbytečně utrácet za předražené letenky, inspirujte se nízkonákladovými leteckými dopravci, kteří vám poskytnou lety takřka za hubičku a vy si uspořené peníze můžete ve vysněné destinaci pořádně užít a nebo si pobyt chytře prodloužit.

Benátky za 399 Kč

Kdyby vám ještě nedávno někdo řekl, že se v únoru do romantických italských Benátek můžete podívat za 399 korun, pravděpodobně byste propukli v hysterický smích. Dnes už ale víte, že tato nabídka není žádným vtipem, ale neskutečně velkorysou akcí nízkonákladové společnosti Wizzair. Tato aerolinka se zaměřujte na evropské lety, které jsou pro nás Čechy opravdu výhodné. Sledujte pravidelně internetové stránky Wizzair.com, kde se dočtete spousty zajímavostí, typů a atraktivních nabídek, díky kterým procestujete Evropu a ještě vám zbudou peníze na dražší zájezd za exotikou.

Vydejte se do Florencie ještě dnes, autor: calimVydejte se do Florencie ještě dnes, autor: calim

Londýn za 899 Kč

Londýn je jedním z nejnavštěvo­vanějších evropských měst a proto možná i vy toužíte po návštěvě této velmoci. Není se čemu divit, zde si na své přijde i ten nejnáročnější turista. Do sytosti si užijete levné nákupy, kulturu, gastronomii a v neposlední řadě architekturu. Ceny letenek do Londýna se pohybují doslova jako na horské dráze. Zatímco některá města jsou stabilně levná, do Londýna jednou můžete letět za 10 tisíc a po druhé za pár stovek. Nyní využijte jedinečné příležitosti a s EasyJet odleťte za senzačních 899 korun.

Florencie za 549 Kč

Florencie je rovněž přezdívána městem renesance a o romantiku tu rozhodně není nouze. V tuto dobu zde panuje příjemné jarní počasí, které je pro procházky úzkými uličkami a posezení v typické italské kavárně naprosto ideální. Neváhejte proto a navštivte jedno z nejnádhernějších evropských měst za neskutečných 549 korun. Tyto akční letenky pořídíte u nízkonákladového leteckého dopravce Ryanair.

Létejte s Wizzair za 399 Kč, autor: markyharkyLétejte s Wizzair za 399 Kč, autor: markyharky

Článek Akční nabídky od nízkonákladových společností byl publikován 25. února 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...