Last minute únor

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, last minute, kypr, SAE, maroko

Sponzorované odkazy:

Last minute únor

Last minute cestování je pravděpodobně nejpopulárnějším druhem dopravy na světě. Sice se na dovolenou či na prodloužený víkend mnohdy musíte vypravit takřka ze dne na den, ale za předpokladu, že ušetříte tisíce korun, to rozhodně stojí. Výhodou těchto akčních letenek je také fakt, že jsou k mání po celý rok. V létě se tak můžete vypravit do oblíbených přímořských destinací jako je Středozemní Evropa či Severní Afrika, na podzim či na jaře si zalítnete do Paříže či Monaka a v zimě vás hory a nebo exotický zájezd do Karibiku také vyjdou na zcela jiné finance. Přestaňte proto vyhazovat peníze oknem za luxusní lety a vydejte se na last minute zájezd i v únoru.

V únoru se například můžete vypravit na překrásný Kypr, který je zajímavý především tím, že patří dvěma státům, a to Řecku a Turecku. Během jednoho zájezdu tak můžete navštívit prakticky dvě zcela odlišné země a nutno říci, že rozdíl mezi řeckou a tureckou oblastí na Kypru, opravdu poznáte. Zatímco v řecké oblasti panuje více temperamentu a typická Středomořská kuchyně, na tureckém území si užijete více orientu a typické trhovské nákupy. Pokud vás krásy Kypru v únoru lákají, nenechte si od Invie ujít zájezd již za neskutečných 8999 Kč, kde na vás v příjemném hotelu Golden Beach čeká osmidenní zájezd.

Vydejte se k moři již dnes, autor: TopruralVydejte se k moři již dnes, autor: Toprural

Dalším atraktivním pobytem v kategorii last minute, je rozhodně dovolená ve Spojených Arabských Emirátech, které jsou pro své tropické podnebí a luxusní prostředí, neuvěřitelně populární. Nyní si v hotelu Citymax Bur Dubai můžete užít 7 nocí překrásného relaxu, a to za pouhých 15 999 korun se vším všudy. Hotel má k dispozici krásné pokoje, nonstop hotelový servis a recepci, soukromí bazén s lehátky a slunečníky a také bezproblémový přístup do moře.

Když se řekne Maroko, nelze si představit nic jiného, než překrásnou flóru a faunu, orientálně zařízené hotelové komplexy a průzračné moře. Pokud byste se za touto exotikou v únoru rádi podívali, nyní máte výjimečnou příležitost. V hotelu Be Live Grand Saidia si užijete ničím nerušených 9 dní, a to za skvělých 14 952 korun. Hotel se nachází prakticky hne u pláže a vlastní samozřejmě luxusní bazén. A pokud byste dostali chuť na trochu kulturního vyžití, 3 kilometry od resortu se nachází překrásné historické centrum se spoustou zajímavostí i místních obchůdků.

Maroko je úchvatnou zemí, autor: inviaMaroko je úchvatnou zemí, autor: invia

Článek Last minute únor byl publikován 12. února 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...