Stockholm se Scandinavian za 2393 Kč

Tagy:  létání, letenky, švédsko, stockholm, levné letenky, last minute, letecká společnost

Sponzorované odkazy:

Stockholm se Scandinavian za 2393 Kč

Nejobvyklejší dobou pro cestování je letní sezóna, kdy se na dovolenou k moři vydávají i tací, co po celý rok sedí poslušně v zaměstnání a lidově řečeno ,,nevytáhnou paty". Milovníci létání a poznávání nových koutů planety však vědí, že na cestování je vhodný čas vždy a nezáleží ani na ročním období, ani na stavu financí, neboť existují last minute a extrémně výhodné pobyty, které si může dovolit opravdu každý. Vydejte se ještě nyní, před svátky, do překrásného Stockholmu za neskutečných 2393 a užijte si švédskou vánoční atmosféru a nefalšované severské trhy!

Stockholm je, jak jistě všichni víte, hlavním městem Švédska a nejznámější metropolí Skandinávie. Zde se střetává nespočet obchodních stezek, tudíž je místo, se strategickou polohou u moře, velmi stěžejní pro lodní dopravu i pro celkový obchod. Jak je to ve Švédsku s financemi a obchodováním vás pravděpodobně zajímá o poznání méně, než fakt, že je zde neuvěřitelně krásná příroda v kombinaci s historickou částí města a nezaměnitelnou kulturou, která se mezi, především evropskými, turisty stala velmi populární.

Co byste si při návštěvě Stockholmu rozhodně neměli nechat ujít, jsou tamní muzea a galerie, na které je kladen neskutečný důraz. Severské země jsou známé svou oblibou umění, které je cítit na každém kroku. Čím se rovněž Švédsko vyznačuje, je láska k designu, pakliže i vás zajímají interiéry a jejich styl, navštivte některý z domů s touto tématikou, z návštěvy budete nesmírně nadšeni.

No a závěrem vám nemohou uniknout místní speciality v podobě masových kuliček a samozřejmě ryb, kterých je v zemi dostatek.

Stockholm se Scandinavian Airlines

S kým jiným, než se skandinávskými aeroliniemi, byste se do Švédska podívali nejlevněji. Společnost vznikla v roce 1946, zařadit ji proto můžeme směle k těm nejstarším leteckým firmám, které mají jisté zkušenosti a bohatou historii. Aerolinie je složena ze zemí Švédska, Norska a Dánska, přičemž o připojení Finska se roky spekuluje. Se Scandinavian Airlines můžete uskutečnit lety do 112 destinací v Evropě, do Asie, kde navštívíte Bangkok, dále pak do Latinské Ameriky, do USA a to konkrétně do Chicaga a závěrem také do Austrálie.

Článek Stockholm se Scandinavian za 2393 Kč byl publikován 21. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...