Malaga s Ryanair za 790 Kč

Tagy:  dovolená, malaga, španělsko, cestování, pobyt, levné letenky, ryanair

Sponzorované odkazy:

Malaga s Ryanair za 790 Kč

Podzim se pomalu chýlí ke konci a než se nadějeme, zavládne v celé zemi zima, mrazy a v neposlední řadě sníh, který koneckonců patří k nadcházejícím Vánocům. Pokud máte studeného počasí již dost a opět jste zatoužili po slunečních paprscích a dlouhých písečných plážích, je na čase vydat se na dovolenou. Ovšem ve většině evropských metropolí je již poměrně chladno, proto o nějakém koupání a opalování se, nemůže být řeč. Co tedy dělat, pokud nemáte desítky tisíc na výpravu za exotikou a přesto po odpočinku v teplejší lokalitě prahnete, jako nikdy předtím… Vydejte se s nízkonákladovou společností Ryanair do španělské Malagy, kde je slunce dostatek a cena letenek je neuvěřitelná – 790 korun!

Malaga je španělským přístavním městem, které snad od nepaměti slouží jako turistické centrum. Není se čemu divit, teploty jsou zde takřka pořád letní, obyvatelé vstřícní, flóra i fauna bohatá a celkově zdejší klima působí velice harmonickým dojmem. Jen těžko si v Evropě dokážete najít ideálnější místo na strávení dovolené.

Vydejte se do Malagy již nyní, autor: val FelivetVydejte se do Malagy již nyní, autor: val Felivet

Hned po Seville je Malaga druhým největším městem části Andalusie s počtem obyvatel necelých 600 tisíc. Kromě již zmiňovaného klimatu zde najdete také největší španělské letiště, impozantní přístav a také univerzitu, která patří k nejprestižnějším vzdělávacím institucím v zemi. Narodil se zde známí malíř Pablo Picasso, jistě vás proto nepřekvapí množství muzeí a galerií, přičemž většina z nich je zasvěcena právě tomuto nezaměnitelnému umělci.

Co rovněž stojí za zmínku je místní kuchyně, která je proslavená nejenom po celém Španělsku, ale na celém světě. Pochutnat si zde můžete na tradičních španělských pokrmech, ale především na smažených sardelech, rozinkách a na muškátovém víně, které je ve zdejší oblasti bezkonkurenční.

Pokud jste se tedy rozhodli do Malagy vypravit, vydejte se na cestu již nyní, kdy pořídíte letenky za neuvěřitelných 790 korun. Poskytne vám je nízkonákladová společnost Ryanair, která se specializuje na charterové lety a last minute letenky za ty nejnižší ceny. Proč byste zbytečně vyhazovali peníze za drahý lístek, když můžete cestovat ,,za hubičku".

Článek Malaga s Ryanair za 790 Kč byl publikován 21. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...