Last minute listopad

Tagy:  letenky, last minute, dovolená, pobyt, zájezd, eurovíkend, výlet, evropa, exotika, usa

Sponzorované odkazy:

Last minute listopad

Stejně jako každý měsíc, i v listopadu jsou zde last minute letenky, které se rozhodně vyplatí. Chcete se podívat za hranice na podzim a přitom neplánujete příliš utrácet? Pak nastala ideální doba pro koupi akčních letenek a uskutečnění menšího výletu…

Podzimní měsíce jsou ideální dobou křížem krážem prozkoumat Evropu, neboť právě v říjnu a v listopadu se ceny letenek pohybují nejníže. A proč tomu tak vlastně je? Odpověď je jednodušší, než by se na první pohled mohlo zdát. Důvodem je počasí a doba, která cestování příliš nepřeje. Podzim je obdobím, které následuje po horkém létě, kdy si většina lidí užila své letní dovolené, čili má takzvaně ,,vybráno". A co se podnebí týče, to v listopadu také není nejideálnější. Prší, mrholí, místy už sněží a většina turistů se proto rozhodne si odpočinou a nechat cestování zase na jaro. A posledním, neméně důležitým důvodem, je předvánoční období, během kterého každý šetří a nakupuje dárky pro své nejbližší. A právě proto, že podzimní cestování není bůh ví jakým hitem, ceny letenek, ale i ubytování, se pohybují v neuvěřitelně nízkých hladinách, pro které se určitě vyplatí pozměnit názor a vydat se na dovolenou nebo zajímavý ,,eurotrip".

Co třeba Chicago za 7669 korun?, autor: akaspedCo třeba Chicago za 7669 korun?, autor: akasped

Opět laciná Evropa

Jako již v předešlých podzimních měsících, i v listopadu zde máme poměrně květnatou nabídku last minute letenek po celé Evropě. Stačí si jen vybrat cílovou destinaci a letenky mohou být vaše doslova do ,,tisícovky". Nejlepší nabídku vám i tento měsíc poskytne nízkonákladová společnost EasyJet, která se specializuje na akční lety, které provozuje po celé Evropě. Pokud se tedy chystáte na eurovíkend či jiný pobytový a poznávací zájezd v rámci Evropy, EasyJet je jasnou volbou!

Například na londýnské letiště Gatwick se nyní můžete dopravit za skvělých 749 korun, Miláno vás s radostí přivítá za úchvatných 759 korun, do Lyonu doletíte za 949 a také se můžete vypravit do Amsterdamu, Barcelony, Madridu, Talinu či do Rigy, přičemž ceny budou obdobně lákavé.

Lákavá exotika a USA

A pokud vás přeci jen o poznání více, než Evropa, lákají zaoceánské exotické destinace a USA, nechte se inspirovat portálem akcniletenky.com, kde najdete spousty akčních nabídek, které stojí za zvážení. Například se společností Alitalia je do Cjicaga podíváte za 7669 korun, s KLM Rio de Janeiro prozkoumáte za 14 686 korun a třeba Keňu s Air France za skvělých 12 019 korun.

Článek Last minute listopad byl publikován 12. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...