4 tipy na levné hotely po celé Evropě

Tagy:  cestování, dovolená, pobyt, ubytování, hotel apartmán, londýn, paříž, barcelona, stockholm

Sponzorované odkazy:

4 tipy na levné hotely po celé Evropě

Také rádi cestujete, ale nechcete zbytečně vyhazovat naspořené peníze za předražené hotely? Pak se naučte hledat vždy takové ubytování, které splní vaše požadavky, ale přesto jej můžete považovat za laciné. Možná jste doposud žili v domnění, že cestování bohužel zahrnuje i poměrně nákladné bydlení, opak je ale pravdou a sehnat příjemný hotel či apartmán v jakékoliv evropské destinaci či přímořském letovisku, rozhodně není problém.

Stanley House

Jednou z nejpopulárnějších destinací na prodloužené poznávací pobyty či eurovíkendy je rozhodně Londýn, který sám o sobě ale k nejlacinějším městům nepatří. Je zde poměrně drahá doprava, potraviny, stravování v restauracích a koneckonců i ubytování. Ovšem najdou se hotely, kde se ubytujete velmi lacině a přesto budou vypadat skvěle. Jedním z nich je například Stanley House nacházející se ve čtvrti Westminster, což je přibližně 10 minut od centra. Prostředí je zde čisté, útulné, pokoje vlastní fén, TV, vybavení pro přípravu kávy a čaje a k dispozici je vám rovněž nonstop recepce. Za dvoulůžkový pokoj pro dvě osoby se snídaní zaplatíte v přepočtu okolo 1700 korun za noc.

Levné ubytování najdete i v Londýně, autor: Kate BorkowskiLevné ubytování najdete i v Londýně, autor: Kate Borkowski

Appi Hotel

Velmi lacinou variantou ubytování v centru Paříže je hotel Appi, který se i přes pouhou jednu hvězdičku může pyšnit velmi čistým a udržovaným prostředím. Hotel se nachází prakticky u metra a pouhých deset minut chůzí od Bonne Nouvelle. K vybavení hotelu patří recepce, sejf, ale také free internet. Cena za dvoulůžkový pokoj se pohybuje okolo 1400 korun za noc, ovšem bez snídaně.

Andante

Láká vás Španělsko, konkrétně pak majestátní Barcelona? Pak vás jistě potěší fakt, že i zde narazíte na velmi příjemné a laciné ubytování. Například hotel Andante se třemi hvězdičkami vám za 1600 korun pro dvě osoby poskytne krásné pokoje, soukromý bazén, prostorné sprchy, fitness centrum, terasu, kabelovou televizi a mnoho dalšího.

Metro hotel Stockholm

Nesmíme opomenout ani Skandinávii, která je mezi turisty čím dál populárnější. Tříhvězdičkový hotel Metro Stockholm se nachází prakticky v centru hlavního města a svým hostům nabízí úschovnu zavazadel, kavárnu, nonstop recepci, vynikající snídaně a mnoho dalšího. Cena dvoulůžkového pokoje se pohybuje okolo skvělých 1200 korun.

Vydejte se lacině do Barcelony, autor: BailkonurVydejte se lacině do Barcelony, autor: Bailkonur

Článek 4 tipy na levné hotely po celé Evropě byl publikován 26. října 2013 v 12.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...