Do Kodaně s ČSA za 2 193 Kč

Tagy:  létání, společnost, let, aerolinie, čsa, dánsko, kodaň, last minute

Sponzorované odkazy:

Do Kodaně s ČSA za 2 193 Kč

Babí léto a začátek podzimu jsou ideální dobou pro eurovíkendy a pobytové zájezdy, které se oproti letním dovoleným netýkají nic nedělání a povalování se na pláži, ale díky kterým můžete poznat naprosto odlišnou krajinu, kulturu a obyvatelstvo, než je v České republice.

Prodloužené víkendy jsou velmi příjemným zpestřením jinak všedních a stereotypních dní, ale jejich zádrhel většinou spočívá v letenkách, neboť ty jsou obvykle drahé a na pár dní se rozhodně nevyplatí. Aby vás 3 dny v zahraničí nepřišly na deset tisíc korun, zaměřte se na akční letenky, které nyní pořídíte opravdu výhodně. Například do královské Kodaně se s Českými aeroliniemi podíváte za skvělých 2193 korun.

Nejlevnější podzim

Máte poslední dobou pocit, že se s last minute letenkami roztrhl pytel a téměř pokaždé, kdy otevřete internetové stránky, na vás odněkud vykoukne reklama či vás zaskočí blikající banner? To samozřejmě není náhoda a opravdu je tomu tak, letenky jsou nyní čím dál levnější. A proč tomu tak vlastně je? Opodstatnění je prosté. Léto a tudíž hlavní sezóna je u konce a s nástupem podzimu se lidé pomalu vracejí do zaběhlých pracovních kolejí a na cestování nemají pomyšlení ani čas. Podzim obecně patří pro cestovní kanceláře a letecké společnosti k nejproděleč­nějšímu období v roce, proto se jej všemi možnými prostředky snaží zatraktivnit a nalákat tak co nejvíce turistů. Jejich taktika tedy spočívá v akčních balíčcích, last minute a last moment letenkách a v nejrůznějších akcích, díky kterým se do evropských metropolí podíváte i za neuvěřitelných 500 korun.

Vydejte se do Kodaně s ČSA, autor: castleVydejte se do Kodaně s ČSA, autor: castle

Do Kodaně s ČSA

Kodaň obecně nepatří k typickým turistickým letoviskům a cílům eurovíkendů, což je ohromná škoda. Pokud jste již navštívili tradiční metropole jako je Paříž, Londýn a Řím, vydejte se poznávat krásy severu, které rozhodně stojí za to. Využijte jedinečné akce společnosti ČSA a vydejte se do Kodaně za skvělých 2193 korun.

České aerolinie jsou nejznámější a také největší českou leteckou společností a díky své bohaté historii, která sahá až do 6.října 1923, je známá po celém světě pod velmi dobrým a zvučným jménem. O jejích prestižních službách svědčí také fakt, že je členem IATA, což je uznávané mezinárodní sdružení leteckých dopravců. Cestování s ČSA je komfortní, na úrovni a opravdu bezpečné, proč tedy nevyužít jedinečné nabídky a nepodívat se do královského Dánska s českou legendou?

ČSA nabízí nadstandard, autor: travellingotterČSA nabízí nadstandard, autor: travellingotter

Článek Do Kodaně s ČSA za 2 193 Kč byl publikován 5. října 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...