Do Bangkoku s KLM za 11 546 Kč

Tagy:  létání, společnost, let, aerolinie, bangkok, thajsko, klm, air france

Sponzorované odkazy:

Do Bangkoku s KLM za 11 546 Kč

V podzimních a především pak v zimních měsících je trendem cestovat za oceán, konkrétně pak nejčastěji do Asie. Již roky toužíte poznat písečné pláže Thajska a seznámit se s nevšední kulturou a jedinečnou architekturou? Neváhejte a ještě dnes si pořiďte akční letenky do Bangkoku a zpět, které pořídíte za neuvěřitelných 11 546 korun a to od světové společnosti KLM.

Cestování je obecně velmi nákladnou záležitostí a pokud vás přestalo bavit objíždět středomořská letoviska a jsou vám bližší jiné kontinenty, než Evropa, potřebujete opravdu vysoký finanční obnos. Ubytování lze sehnat celkem lacino, na jídle rovněž značně ušetříte a i výlety lze podnikat tak, abyste zbytečně neutráceli. Co je ale vždy na každé cestě nejdražší, je transport a obzvláště ten letecký. Ač je například v Americe poměrně lacino a aniž byste živořili, můžete si užívat, tak letenky vás zpravidla vyjdou na 30 tisíc korun minimálně a s Asii tomu není jinak. Průměrná cena letenek do Thajska se pohybuje okolo 27 tisíc korun na osobu. Vy je však nyní můžete pořídit za neuvěřitelně akční cenu, která se rozhodně neodmítá!

Cestujte do Thajska levně, autor: Doug88888Cestujte do Thajska levně, autor: Doug88888

Cestujte s KLM

Holandskou leteckou společnost KLM, celým názvem Royal Dutch Airlines, zná snad každý, kdo se alespoň trochu orientuje v letecké dopravě a patří k pravidelným cestujícím. Aerolinka patří k vůbec nejstarším společnostem svého druhu na světě, neboť byla založena 7. října roku 1919. Díky své bohaté historii nasbírala nespočet cenných zkušeností, které ji zajistili prestiž a výbornou reputaci. Od roku 1920 se aerolinie plně věnovala letům napříč Evropou, které vždy probíhaly bezproblémově, na základě čehož se KLM rozhodla své pole působnosti rozšířit. Dnes poskytuje lety do více než 250 destinací po celém světě, přičemž má své stanovisko má i na pražském letišti Václava Havla.

Ovšem ani tak velkou a zaběhlou korporaci nemohla minout ekonomická krize a vzrůstající tlak konkurence, proto se z taktického a praktického hlediska roku 2004 KLM spojila s leteckou společností Air France, díky čemuž vznikla silná a dále prosperující koalice. Společnost se teď proto celým svým jménem jmenuje Air France-KLM.

Článek Do Bangkoku s KLM za 11 546 Kč byl publikován 2. října 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...