Na Filipíny s Korean Air

Tagy:  létání, společnost, let, aerolinie, filipíny, korean air

Sponzorované odkazy:

Na Filipíny s Korean Air

Exotické dovolené se stávají čím dál oblíbenějším cílem turistů z celého světa a není se čemu divit, neboť Jadranu a typických Středomořských letovisek mají někteří už dost. Pakliže i vás lákají dálky a rádi byste poznali kouzlo rozmanitých ostrovů, které se pyšní svými překrásnými plážemi, průzračným smaragdovým mořem a tropickým počasím, vydejte se na Filipíny, které vás nyní díky Korean Air vyjdou na skvělé peníze.

O Filipínách se traduje, že jsou poměrně kontroverzní zemí plnou protikladů. Na jedné straně se zde setkáte s poměrně svérázným režimem, na straně druhé zde žije původní obyvatelstvo, jež se drží svým zaběhlých tradic a kultur, které jsou pro cizince, především pro kosmopolitního Evropana, naprosto úchvatné a nezapomenutelné. Čím vás ale republika Filipíny rozhodně uchvátí a již na vždy se zapíše do vašich myslí, je tamní fauna a flóra. Když se řekne tropický ráj, opravdu si můžete představit tuto oblast, o čemž se nicméně přesvědčíte na vlastní oči. Rozlehlé souostroví disponuje bujnou tropickou vegetací, která skýtá rostliny i živočichy, na které v našich končinách rozhodně nenatrefíte. A co se odpočinku a dovolenkování týče, to si zde užijete dosytosti, neboť počasí je stále krásné, teploty vysoké a moře osvěžující.

Cestujte s Korean Air

Pokud se rozhodnete Filipíny navštívit za akční zářijovou cenu, rozhodně byste měli vědět, s kým 15ti hodinový let podniknete a zda budete v naprostém bezpečí.

Cestujte s Korean Air, autor: Aero IcarusCestujte s Korean Air, autor: Aero Icarus

Pokud jste doposud o této společnosti neslyšeli, pak nejspíš nepatříte k častým návštěvníkům cizích krajin či nepodnikáte mnoho letů, neboť právě Korean Air je největší korejskou leteckou společností a obecně patří k největším a nejznámějším dopravcům v Asii. Své sídlo má firma od počátku na letišti Incheon, které se nachází v hlavním městě Soul.

Aerolinie rozhodně nepatří k žádným začátečníkům, neboť vznikla již v roce 1962 a to na popud zkrachování původní letecké společnosti Korean National Airlines. Ihned po svém založení aerolinka vystupovala pod názvem Korean Air Lines, ale vzhledem k tomu, že byla neustále zaměňována se svým nepříliš populárním předchůdcem, své jméno prakticky zkrátila do dnešní podoby Korean Air.

O tom, že je společnost prestižní nemůže být pochyb, neboť je právoplatným členem aliance SkyTeam, která jak víme, létá pouze s prestižními aeroliniemi s dobrou pověstí.

Dnes firma Korean Air vlastní na 18 600 zaměstnanců a během posledního roku přepravila 2,164 miliónu cestujících a 162 miliónů tun nákladu.

S leteckou společností Korean Air se nyní na Filipíny podíváte za skvělých 14 333 korun.

Článek Na Filipíny s Korean Air byl publikován 17. září 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...