Last minute Sicílie

Tagy:  last minute, sicílie, pobyt, dovolená, itálie, moře, léto

Sponzorované odkazy:

Last minute Sicílie

Léto je v plném proudu a stejně tak hlavní prázdniny, které člověka tak nějak sami vybízejí k dovoleným v zahraničí. Ovšem finanční situace, díky přetrvávající ekonomické krizi, není ve všech rodinách ideální a proto možná přemýšlíte, že se letos uchýlíte pod stan na území České republiky a zklamané děti pošlete alespoň na krátký pobyt k babičce či na příměstský tábor. Co byste ale řekli na to, že můžete sehnat velice levné letenky, díky kterým vás celá dovolená bude stát podstatně méně, než jste byli doposud zvyklí. Vydejte se například do úchvatné Sicílie, na kterou si zaletíte opravdu za hubičku.

Proč letět na Sicílii?

Itálie obecně patří k nejoblíbenějším turistickým destinacím a to nejenom pro svou krásnou přírodu a subtropické podnebí, ale pokud milujete italskou kuchyni, místní temperament a dech beroucí architekturu, zde budete jako ryba ve vodě. Co se populárních oblastí týče, první žebříčky obsazují metropole jako je Řím a Florencie a samozřejmě přímořská letoviska, která se obzvláště v těchto měsících, plní tisícovkami nadšených cestujících. Čím jižněji se vydáte, tím častěji narazíte na překrásná místa, romantická zákoutí a další nepopsatelné scenérie, které zkrátka musíte spatřit na vlastní oči.

Vydejte se do rozmanité Sicílie, autor: Moyan_BrennVydejte se do rozmanité Sicílie, autor: Moyan_Brenn

Sicílie je místem mnoha rozmanitostí a protikladů a asi právě proto je tolik oblíbená. Na jedné straně se zde setkáte s mafiánskou historií, nevšední architekturou a vynikající kuchyní, na straně druhé vás nadchnou nekonečné písečné pláže, palmové promenády a průzračné moře, kterého se snad ani nelze nabažit. Jestli se letos někam vydat, pak rozhodně na Sicílii!

Last minute Sicílie

Důvodů, proč se na Sicílii vypravit, bychom našli desítky, možná i stovky, ovšem teď zůstává otázkou, jak se do této oblasti dostat a pokud možno, co nejlaciněji. Řešením jsou last minute letenky, které seženete od nízkonákladových společností či cestovních kanceláří. Sledujte pravidelně internetové stránky známých ,,cestovek", kdy se neustále aktualizují nové akční balíčky, které se opravdu vyplatí. Vsadíte-li na populární EasyJet, Wizzair, Skyscanner či Ryanair, nemůžete sáhnout vedle.

Poznejte krásy jižní Itálie, autor: RickCPoznejte krásy jižní Itálie, autor: RickC

Článek Last minute Sicílie byl publikován 31. července 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...