Evropa se Skyscanner za „tisícovku“

Tagy:  létání, skyscanner, vyhledávač, letadlo, letištní doprava, cestování, zájezdy

Sponzorované odkazy:

Evropa se Skyscanner za „tisícovku“

Díky nepříliš finančně příznivé době, která nás již nějaký ten pátek sužuje, se většina lidí snaží šetřit, jak jen to jde. Spousta rodin se omezila na výletech, někteří zase preferují levnější potraviny a další si například nepořizují novou garderobu tak často. Ovšem málo kdo by se chtěl vzdát cestování, které je nejenom úchvatným koníčkem, ale pro tvrdě pracující lidi, také jakýmsi záchytným bodem a cílem odpočinku, na který se těší celý rok. Chcete se i letos v létě vydat k moři, ale nemáte příliš peněz na rozhazování? Tuto zdánlivě zapeklitou situaci vyřeší snadno letenky do ,,tisícovky", které seženete u letecké společnosti Skyscanner.

O společnosti

Společnost se na trhu leteckých služeb objevuje již deset let a nutno podotknout, že si, dle statistik a referencí, vede opravdu skvěle. Nejedná se však o klasického dopravce, nýbrž o online vyhledávače těch nejlevnějších tras po celém světě. Sídla firmy byste našli v Edinburgu a Singapuru a co se jazykové bariéry týče, ta vás rozhodně trápit nemusí. Vyhledávač je schopen komunikovat až v 25 jazycích.

Létejte levně a bezpečně, autor: Sjort ProvoostLétejte levně a bezpečně, autor: Sjort Provoost

Princip vyhledávače

Princip vyhledávače je naprosto triviální a pochopí jej i malé dítě. Jakmile se dostanete na stránky společnosti Skyscanner, okamžitě budete osloveni s možností vyhledávání těch nejlepších letových tras. Po zadání vašich požadavků vám server najde nejlevnější letenky, poplatky, ale také veškerá autobusová spojení, letiště, hotely a parkoviště. Pokud byste si z aktuální nabídky nevybrali, můžete ji každý den aktualizovat a čekat na vhodnější či výhodnější akce ke koupi. Jen těžko i můžete představit výhodnější způsob vyhledávání letenek, které se často pohybují okolo tisíce korun.

Letenky do ,,tisícovky"

Vyhledávač společnosti Skyscanner je proslulý svými skvělými službami, díky kterým seženete letenky i do tisíci koruny. V podzimních měsících si můžete užít například eurovíkend v Paříži, Miláně či Barceloně s letenkami i za 458 korun, což je rozhodně více než výhodné. Nyní v létě, kdy lidé nejčastěji cestují za mořem, se na Rhodos podíváte za 988 korun, na Sardinii za 877 korun a třeba do Madridu za 777 korun. Cestujte chytře, cestujte se Scyscanner.

Článek Evropa se Skyscanner za „tisícovku“ byl publikován 11. července 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...