Letenky do ,,tisícovky" - cestujte za pár korun!

Tagy:  letenky do tisícovky, levné letenky, létání, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Letenky do ,,tisícovky" - cestujte za pár korun!

Kdo z nás by na otázku, jestli má rád cestování odpověděl, že tato aktivita nepatří k jeho nejoblíbenějším? Pravděpodobně nikdo! Jakožto lidé jsme od přírody zvídavá rasa, proto je přirozené, že toužíme poznávat nové krajiny, ochutnávat zahraniční speciality, objevovat kouzla historických artefaktů a v neposlední řadě stále dokola navštěvovat přímořské lokality, kterých se ne a ne nabažit. Ovšem jako všechny koníčky, i tento něco stojí a nutno podotknout, že se řadí k těm nejnákladnějším. Investovat do pobytu v luxusním hotelu, do koupě originálního suvenýru nebo prohlídky muzea se vyplatí, ale opravdu chcete vyhazovat peníze za předražené letenky? Inspirujte se akčními letenkami do ,,tisícovky" a užijte si nezapomenutelné jaro a léto 2013.

Na jaře do Milána

Miláno je metropolí módy a stylu, kde se každoročně v období Fashion weeků sjíždí světoví návrháři a nejpopulárnější top modelky. A právě na jaře si zde budete připadat jako na jedné veliké módní přehlídce a pakliže vás po pár dnech nové kolekce oděvů a bot omrzí, můžete se vydat poznávat historickou část města. Do italského Milána se společností Wizzair nyní odletíte za úchvatných 729 korun.

Cestujte za pár korun, autor: Dimitry BCestujte za pár korun, autor: Dimitry B

Léto v Anglii a ve Francii

Nevíte, kterou z evropských lokalit navštívit a kde si užít nezapomenutelné léto? Možná si právě říkáte, že vás studený Londýn nebo okoukaná Paříž už nebaví, ale jak v Anglii, tak ve Francii je nespočet míst, kde jste rozhodně nebyli a která vám učarují na během několika vteřin. Se společností EasyJet můžete koncem jara a začátkem léta využít akčních letenek, kdy se do Anglie podíváte již za neuvěřitelných 639 korun a do slunné Francie za stejnou cenu! Pakliže vás láká Holandsko, letenky do Amsterdamu seženete za krásných 759 korun.

Akční letenky do celé Evropy

Velice akční lety nabízí také společnost Skyscanner. Na výběr máte například Itálii za 828 Kč, Nizozemsko za 910 Kč, Velkou Británii za 934 Kč nebo Španělsko za 943 Kč.

Pořiďte si letenky do ,,tisícovky", autor: marcp_dmozPořiďte si letenky do ,,tisícovky", autor: marcp_dmoz

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky do ,,tisícovky" - cestujte za pár korun! byl publikován 20. května 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...