Kalábrie letecky - už víte, kam na letní dovolenou?

Tagy:  cestování, kalábrie letecky, kalábrie, letecky z brna, letecky z odstravy, dovolená

Kalábrie letecky - už víte, kam na letní dovolenou?

Neustálý pracovní stres, domácí povinnosti a nepřetržitý shon je známý téměř každému z nás, neboť jsme naprogramováni takto žít. Ovšem ani ten největší workoholik nemůže fungovat nepřetržitě na sto procent a dokonce i zasloužilá matka roku si potřebuje jednou za čas pořádně oddechnout. K načerpání nových sil a k naprostému odstřihnutí se od hrůzné reality denního života nejlépe slouží letní dovolená, na kterou se právem celý rok těšíte. Léto je za rohem a než se nadějete, budete balit kufry a úprkem chvátat na letiště s vidinou ničím nerušeného pobytu u moře. Pokud si chcete užít dovolenou snů, na kterou budete s láskou a úsměvem na rtech vzpomínat, jednoznačně navštivte Kalábrii.

Kalábrie, ráj na zemi

Za jednu z nejkrásnějších oblastí Evropy je právem považován jih Itálie a právě zde, na tom nejnižším výběžku, se nachází ona proslulá a turisty celého světa milovaná, Kalábrie. Odsud je to, co by kamenem dohodil, do Sicílie či na Liparské ostrovy, kam se můžete snadno vypravit na jednodenní výlet. Kalábrie se stává čím dál populárnějším místem ke strávení dovolené a rozhodně se není čemu divit, neboť patří k nejrozmanitějším destinacím nejenom Itálie, ale celé Evropy. Na jedné straně se zde setkáte s luxusními písečnými plážemi a průzračným mořem, jakmile se ale rozjede kousek dál do středozemí, spatříte před sebou dech beroucí kopce, úchvatnou flóru a samozřejmě nenapodobitelnou architekturu. Oblast si zkrátka zamiluje každý, přestaňte proto více váhat a vydejte se do Kalábrie letecky.

Kalábrie je rájem na zemi, autor: cjdunkerleyKalábrie je rájem na zemi, autor: cjdunkerley

Nejlevnější dovolená? Jedině letecky

Doby, kdy jste spolu se zásobou zavařenin a konzerv nasedli do osobního automobilu a vydali se vstříc dvoudenní cestě za mořem s vidinou ušetřených peněz, jsou dávno pryč. Letecká doprava patří k nejvyhledáva­nějšímu druhu přepravy, čehož jsou si samozřejmě vědomi jak aerolinie, tak cestovní kanceláře. Díky tomuto faktu a nemilosrdné konkurenci se vy, turisté, můžete těšit z akčních cen zájezdů, které nejsou nikterak ošizené, natož podprůměrné. Na exkluzivní letecký týdenní zájezd do Kalábrie se nyní podíváte okolo 14 tisíc korun, což rozhodně stojí za zvážení. A pakliže patříte k obyvatelům Moravy, můžete odcestovat letecky z Brna či letecky z Ostravy, což lze rozhodně považovat za vrchol luxusu.

Vydejte se do nejjižnější oblasti Itálie, autor: Mardiam40/GabrieleVydejte se do nejjižnější oblasti Itálie, autor: Mardiam40/Gabriele

Článek Kalábrie letecky - už víte, kam na letní dovolenou? byl publikován 16. května 2013 v 13.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...