Čsa letenky – cestujte s těmi nejlepšími

Tagy:  létání, společnost, letecká společnost, čsa, czech airlines

Sponzorované odkazy:

Čsa letenky – cestujte s těmi nejlepšími

Kdybychom se namátkou zeptali svého okolí, jaký způsob dopravy preferují, pravděpodobně si všichni shodli na osobních automobilech, ovšem při zmínce zahraniční dovolené by jasným vítězem byla doprava letecká. Doby, kdy se auto zaplnilo domácí stravou a vyrazilo se pod stan do Chorvatska již nejsou tolik aktuální a i laik ví, že je mnohdy právě přeprava letadlem podstatně méně nákladná. O pohodlí a rychlosti mluvit snad ani nemusíme.

S leteckými společnostmi se za poslední roky doslova roztrhl pytel a kam se podíváme, bannery upozorňují na akční lety, last minute, last moment a nejrůznější slevy, které nelze odmítnout. Tyto bezkonkurenční nabídky, zpravidla od nízkonákladových firem, jsou skvělé, ale bohužel se také najdou tací, kteří své reklamy nezakládají tak zcela na pravdě a my bychom je lidově řečeno nazvali podvodníky. Pokud chcete do zahraničí odcestovat včas, s jistotou, pohodlí a ještě za dobrou cenu, nehazardujte s neznámými aerolinkami a raději vsaďte na osvědčenou klasiku v podobě Čsa.

Čsa je sázka na jistotu, autor: Kuba BozanowskiČsa je sázka na jistotu, autor: Kuba Bozanowski

Kde letenky koupit?

Tradiční cestou, jak pořídit letenky je odjakživa samozřejmě přímá koupě ve formě osobního kontaktu. To znamená, že se dostavíte na pobočku letecké společnosti, popřípadě na letiště a zde si pořadované tickety zakoupíte. Ovšem podstatně jednodušší, pohodlnější a obecně praktičtější cestou, kterou dnes již využívá celý svět, je rezervace přes internet. Co se Čsa týče, letenky si objednáte buď přímo na stránkách společnosti a nebo na jednotlivých pobočkách, které jejich koupi zprostředkovávají. Ceny by se neměly lišit, proto záleží na vás, kde je seženete. A co se rozdílu mezi osobní koupí a internetem týče, na webových stránkách se často setkáte s výhodnými nabídkami a last minute letenkami, se kterými na klasické pobočce nepřijdete do stylu.

S Čsa do celého světa

České aerolinie se na trhu drží již nějaký ten pátek a dopravit vás mohou až do sedmdesáti zemí světa, což rozhodně není málo. Kromě klasických letů Čsa zajišťuje také lety charterové a nákladové, díky kterým lze ušetřit i několik tisíc korun. Jistě vás potěší fakt, že se společnost členem Skyteamu, kde je mimo jiné například AirFrance, Air Europe nebo Aeroflot, což jsou světově proslulé a prestižní letecké společnosti. Cestování s Čsa je tedy jakousi zárukou kvality a prestiže.

Čsa vám zajistí jistý komfort, autor: TravellingOtterČsa vám zajistí jistý komfort, autor: TravellingOtter

Nejlevnější letenky na Mauritius nabízí www.pelikan.cz

Článek Čsa letenky – cestujte s těmi nejlepšími byl publikován 2. února 2013 v 16.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...