Levné letenky červen 2012 – tipy jak o prázdninách ušetřit

Tagy:  letenky na červen, červen, nejlevnější letenky, metropole, města, destinace, moře

Sponzorované odkazy:

Levné letenky červen 2012 – tipy jak o prázdninách ušetřit

Počasí v České republice je odjakživa jaksi nevyzpytatelné. Jeden den se teploty blíží k tropickým hodnotám, druhý den se zklamaně setkáte s dvaceti stupni. Chcete-li si užít nepřetržitě exotické počasí, písečné pláže a průzračné moře, vydejte se letecky za hranice a užijte si týden nic nedělání. Pokud neholdujete vodním aktivitám, vydejte se na poznávací zájezd do jedné z významných evropských metropolí.

Riga je metropolí, kam se dostanete za pár korun, autor: peter menorgRiga je metropolí, kam se dostanete za pár korun, autor: peter menorg

Po Evropě za hubičku

České aerolinie se opět předvedli se skvělou prázdninovou akcí, díky které se podíváte do úžasných zemí za skvělé ceny. Slevy na letenky platí od 1.7. do 30.8., čili celé letní prázdniny. Plánujete poznávací zájezd s poznáním místní kultury a památek? Vydejte se například do maďarské Budapešti za 2200 korun i se zpátečním letem a včetně letištních poplatků. Cesta do polské Varšavy vás vyjde na stejnou cenu. Za poslední roky se velice atraktivní staly pobaltské státy jako Litva, Lotyšsko a Estonsko. Poznejte krásy majestátní Rigy, která v mnohém připomíná naše hlavní město. Letenka vás na osobu vyjde na 2400 korun. Za tuto cenu můžete navštívit i královskou Kodaň. Milujete romantiku? Vydejte se se svou drahou polovičku na druhé líbánky do italských Benátek za pouhých 2700 korun. Za tuto neuvěřitelně nízkou cenu si užijete krásnou dovolenou ve dvou. Téměř každý si odjakživa přeje navštívit město módy a neodolatelné architektury. Řeč je samozřejmě o metropoli jménem Paříž, kam nyní odcestujete za 2900 korun včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků. Řím a Barcelona jsou nyní v nabídce za 3500 korun, avšak jiné, nízkonákladové společnosti jako je Ryanair a Wizzair vás do těchto měst dopraví podstatně levněji a to za krásných 1900 korun. Pravděpodobně nejlevnější destinací je Amsterdam, který je v nabídce od 1609 korun.

Odcestujte za oceán

Pokud vás Evropa již nebaví a raději byste se podívali do zaoceánských letovisek, nyní máte tu nejlepší příležitost. Nejlevněji se jeví ruská Moskva, kam se dopravíte za 5886 korun včetně veškerých poplatků a samozřejmě zpátečního letu. New York stojí neuvěřitelných 7994 korun, thajský Bangkok 11 674 korun a Peking 10 322 korun.

České aerolinie nyní nabízejí nejlevnější letenky, autor: thailandonlineČeské aerolinie nyní nabízejí nejlevnější letenky, autor: thailandonline

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek Levné letenky červen 2012 – tipy jak o prázdninách ušetřit byl publikován 27. června 2012 v 23.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...