Procestujte Evropu křížem krážem s těmi nejlevnějšími letenkami na trhu

Tagy:  Nejlevnější letenky, chorvatsko, makarska riviera, dovolená, cestování, ubytování

Procestujte Evropu křížem krážem s těmi nejlevnějšími letenkami na trhu

Řadíte-li se hrdě k milovníkům cestování, pak jistě víte, že za vašim vytouženým zážitkem do oblíbené destinace musíte absolvovat cestu, která obvykle stojí nemalé peníze, avšak je zcela nezbytná. V dřívějších dobách, kdy bylo v oblibě cestování osobním automobilem, nepohodlným autobusem a nebo hlučným vlakem byly ceny letenek poměrně vysoké, jelikož tento druh transportu si mohla dopřát spíše vyšší vrstva. Doby se však radikálně zmenily a téměř každý z vás si může dovolit odcestovat za mořem či do zasněžených Alp pomocí letadla a přitom ušetřit spoustu peněz. Ptáte se jak? Odpověď je zcela jednoduchá. Soustřeďte se na nejlevnější letenky zprostředkované vybranými leteckými společnostmi a cestovními kancelářemi, jenž vás dopraví do středomořských destinací a evropských velkoměst za pohádkově nízké náklady. Investujte své úspory do odpočinku ve slunečném ráji, nikoli do letecké přepravy.

Již několik let se Chorvatsko řadí k velice populárním oblastem a to nejenom pro svou dostupnost, levné ubytování, ale také díky krásné přírodě, čistému moři a příjemnému obyvatelstvu, které vám s radostí vyjde vstříc v téměř každé situaci. Češi se v minulé dekádě naučili do nedalekého Chorvatska cestovat osobními automobily, neboť je tento způsob cesty opravdu výhodný. Avšak pokud jste někdy takovýto transport zažili, jistě uznáte, že nebyl nikterak pohodlný, ani příliš zábavný. Plánujete-li již dovolenou na letní prázdniny a rozhodli jste se opět prozkoumat končiny této země, automobil nechte raději doma, ceny letenek jsou natolik výhodné, že se s celou rodinou můžete pohodlně dopravit do požadovaného letoviska za pár hodin a ještě ušetříte potřebné finance, které si následně můžete užít až na místě. Jste-li tak trochu dobrodruzi a nebojíte se odcestovat takzvaně ze dne na den, poohlédněte se po výhodných letenkách last minute Chorvatsko, které mohou být v letních měsících levnější až o padesát procent, což je akce, která se opravdu vyplatí.

K nejvyhledáva­nějším oblastem Chorvatska patří převážně ostrovy, jako je například známí Hvar, ale také překrásná Makarska riviéra známá pro svou tisíciletou historii, výtečnou kuchyni a nekonečné písečné pláže zalité sluncem. V Chorvatsku jsou nejtypičtějším druhem ubytování apartmány, které nabízejí vybavenou kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj a zpravidla dvě útulné ložnice. Pokud vyrazíte s partou přátel, porozhlédněte se po menším samostatném obydlí s terasou, kde můžete trávit večery grilováním a popíjením místního vína.

zavítejte na Makarskou riviéru a užijte si dovolenou snů, autor: dwayneheronimozavítejte na Makarskou riviéru a užijte si dovolenou snů, autor: dwayneheronimo

Článek Procestujte Evropu křížem krážem s těmi nejlevnějšími letenkami na trhu byl publikován 15. února 2012 v 16.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...