Letenky do Brazílie – opalujte se na proslulé Copacabana

Tagy:  Brazílie, jižní amerika, latinská amerika, moře, kultura, architektura, rio de jadeiro, karneval

Sponzorované odkazy:

Letenky do Brazílie – opalujte se na proslulé Copacabana

Jižní Amerika je snad od pradávna lákadlem nejednoho vášnivého cestovatele. Západní kout Amerického kontinentu zahaluje mlha nejrůznějších tajemství, jenž utvářejí zcela unikátní historii tamních obyvatel a jejich kultur. Pokud jste se rozhodli místní krajiny probádat křížem krážem, nezapomeňte své fotoaparáty zaplnit snímky z atraktivní Brazílie. Tato nádherná zem oplývá panenskou krajinou deštných pralesů, ale také ekonomicky vyspělými městy se spoustou nákupních center a luxusních hotelových komplexů. Dovolená v Brazílii není jen o poznávání, ale také o požadovaném relaxu, jenž si na vyhlášených plážích užijete dosyta.

Socha Krista se tyčí nad městem, autor: espertusSocha Krista se tyčí nad městem, autor: espertus

Pár informací o Brazílii

Jak jistě víte,Brazílie se nachází na jižní polokouli druhého největšího kontinentu, přesněji řečeno, v Latinské Americe. Na většině území převládá tropické podnebí, na jihu subtropické. V době, kdy v Evropě převládá zima a sychravo, v Brazílii můžete očekávat krásné teplé počasí, toto klimatické uspořádání je ideální k naplánování slunné dovolené, když je zde sychravo a nevlídno. Nejzáživnější a nejzářivější je země na přelomu roku a kolem Velikonoc, v období karnevalu, ten je v Brazílii považován za největší událost roku a jeho účastníci za bohatou výstroj utratí tisíce korun. Bohatý a monstrózní karneval je opravdovým zážitkem, který stojí za pozornost. Odpočívání a koupání u moře si užijte na slavné pláži Copacabana, jenž nabízí ty nejpřepychovější hotely a apartmány v okolí. Pokud si zařídíte all inclusive službu, bude o vás postaráno jako v pohádce. Brazílie také oplývá nemalou dávkou kultury a architektonicky zajímavých staveb, které najdete jak v metropoli Rio de Janeiro, tak v jejím okolí, důkazem je například světoznámá stavba Ježíše Krista, tyčící se vysoko nad městem. Dalším lákadlem je futuristická architektura hlavního města Brasilia z dílny Oskara Niemeyera a nebo město Salvador da Bahia s koloniálním šarmem, jehož historické jádro je chráněno organizací UNESCO.

Brazílie se pyšní deštnými pralesy, autor: orientuscestovatelBrazílie se pyšní deštnými pralesy, autor: orientuscestovatel

Letenky

S absolutně nejlevnějšími letenkami do Brazílie přišla společnost Alitalia, která se v posledních měsících pyšní jednou skvělou nabídkou za druhou. Za zpáteční letenku, včetně všech letištních poplatků zaplatíte 15690 Kč. S Lufthansou se do slunného Rio de Janeira podíváte za příjemných 16 068 korun. Pokud se zrovna nacházíte v Barceloně, do Brazílie můžete odletět za neuvěřitelných 10 501 korun.

Nejlevnější letenky do Brazílie nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky do Brazílie – opalujte se na proslulé Copacabana byl publikován 12. prosince 2011 v 22.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...