Singapore Airlines

Tagy:  letecká společnost, letadla, Boeing, Airbus, Singapore Airlines, Asie, A380

Sponzorované odkazy:

Singapore Airlines

Národní singapurské aerolinie mají své sídlo ve stejnojmenném městě – v Singapuru.

Historie

Singapore Airlines byly založeny v roce 1947 pod názvem Malayan Airways. Tento původní název ovšem vydržel pouze do roku 1966, kdy byl následně změněn na současně používaný Singapore Airlines.
Tyto aerolinie byly několikrát oceněny jako jedny z nejlepších aerolinek na světě. Čím to je? Je to dáno jejich velice kvalitními a komfortními službami.
V roce 2000 vstoupily do sdružení Star Aliance a poměrně nedávno, tj. v roce 2007 se staly prvním provozovatelem obřího letounu A380 na světě.

Boeing 747 – 400, autor: TerenceBoeing 747 – 400, autor: Terence

Letecká flotila

Jediná domovská základna pro Singapore Airlines je letiště Singapore Changi. Zde je umístěna veškerá flotila letadel, kterou Singapore Airlines vlastní. Jejich letecká flotila činí více jak 100 kusů letadel, to není zrovna málo. Většina strojů je určena pro dálkový provoz. Setkáme se např. s letouny A310, A340, ale také již zmíněný obr A380, Boeing 777, Boeing 747 apod.

Airbus A380, autor: TerenceAirbus A380, autor: Terence

Airbus A380 Singapore Airlines

Pokud se chystáte využít letecké služby Singapore Airlines, a chtěli byste se prolétnout Airbusem A380, snadno si můžete zakoupit levné letenky např. z Frankfurtu do New Yorku. Singapore Airlines budou létat v největším letadle na světě na lince Singapore – Frankfurt – New York již od 15. ledna 2012. Tento letoun nahradí současný Boeing 747 na lince do New Yorku, tím se zvýší nárůst kapacity sedadel o celých 25 %.
Airbus A380 vám nabízí nové služby v létání. tzv. Singapore Airlines Suites znamená vyšší komfort než první třídy. Každé sedadlo v této třídě je 1 metr široké a je plně polohovatelné. Pokud budete potřebovat spát, posádka vám toto sedadlo změní na plnohodnotnou postel s matrací, včetně peřin a polštáře.
Samozřejmostí je pak tzv. First Class, kde můžete využívat sedadlo o 90 cm, LCD obrazovku s úhlopříčkou 58,5 cm apod.
Business Class oceníte díky pohodlí, možnosti přeměnění sedadla na postel, LCD monitoru s úhlopříčkou 39 cm, USB porty atd.
V neposlední řadě se v Airbus A380 nachází samozřejmě tzv. Economy Class, kterou využívá nejvíce cestujících. I v této třídě se budete cítit pohodlně a bezpečně. Sedadla jsou z jemnějších a lehčích materiálů a navíc mají zabudovanou obrazovku s úhlopříčkou 27 cm.

Jídlo v Economy Class, autor: OdenJídlo v Economy Class, autor: Oden

Se Singapore Airlines budete vždy bezpečně a pohodlně cestovat. Čeká vás nejen luxus, ale také bezkonkurenční paleta asijských a mezinárodních oblíbených pokrmů, různorodých chutí spolu s vynikajícím servisem.

Letušky na palubě letounu společnosti Singapore Airlines, autor: OdenLetušky na palubě letounu společnosti Singapore Airlines, autor: Oden

Článek Singapore Airlines byl publikován 17. října 2011 v 00.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...