Pelikán, online letenky do světa

Tagy:  Pelikán, letenky, nákup letenek, rezervace

Sponzorované odkazy:

Pelikán, online letenky do světa

Zdrojů, kde hledat online letenky, není nikdy dost. Dalším v řadě je i Pelikán. A jak že se s ním letenky hledají?

Pelikán, vyhledávač letenek

Se systémy na vyhledávání a rezervaci letenek je cestování hned o něco snadnější. Pelikán je právě jedním z těchto webů, které nám usnadňují cestu k letenkám do všech koutů světa. Spolupracují s mnoha leteckými společnostmi a díky tomu mohou nabídnout skutečně široký výběr.

Snadnost použití

Pelikána a jeho webovou aplikaci charakterizuje snadnost používání a rychlost, kterou se k letenkám dostaneme. To oceníme zejména v okamžiku, kdy potřebujeme rychle zajistit letenku a neznáme všechny aerolinky, které na dané trase lety v tomto okamžiku realizují.

Celý proces hledání nejvhodnějších letenek sestává z vyplnění formuláře a následného vybrání konkrétních letů. Formulář po nás požaduje základní údaje o letu, jako místo a datum odletu a příletu, třídu či počet osob. Po jeho odeslání se nám zobrazí nabídka dostupných letů. Ve výpise najdeme všechny důležité informace o letu a už stačí jen vybrat konkrétní nabídku pro zobrazení detailních informací a konečné ceny.

Plaťte letenky online

Pokud si vyberete u Pelikána letenky pro vaši cestu, nejsnazším způsobem jejich úhrady je online platba kartou. Díky tomu je letenka ihned vaše a vy nemusíte čekat, až budou peníze klasicky převedeny.

Vyberte si místo odletu

Dnes se již běžně létá i z jiných letišť než jen z pražské Ruzyně. Pelikán to ví, a proto jako místo odletu nabízí mimo Prahy i další nejpoužívanější letiště, jako je třeba Vídeň, Bratislava, Mnichov či Frankfurt. Najdeme je ve snadném výběru.

Hodně práce si můžeme usnadnit i výběrem hned dvou letišť, tedy Prahy a Vídně, nebo tří letišť, kdy k těmto dvěma přibude ještě Mnichov. Zobrazí se nám tak nejlepší nabídky s odletem z těchto letišť najednou.

Klasické i nízkonákladové aerolinky

Pelikán jako jeden z mála nabízí více letenek od nízkonákladových leteckých společností. Díky tomu má cestující širší výběr a hlavně vyšší pravděpodobnost, že najde skutečně zajímavou cenu. Jinak celkově počet spolupracujících leteckých společností jde do stovek.

Akční nabídky

Pelikán vždy přináší cestujícím zajímavé cenové nabídky letenek pro vybrané destinace. Pokud rádi cestujete, můžete je čas od času projít a třeba vás inspirují k další cestě. Najdeme zde jak letenky do evropských metropolí, tak i do exotičtějších destinací.

Článek Pelikán, online letenky do světa byl publikován 28. března 2011 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...